Diana Belbita e la dieta! “Am slabit deja un pic”

Diana Belbita e la dieta! “Am slabit deja un pic”
Diana Belbita e la dieta! “Am slabit deja un pic”

Diana Belbita, fosta concurenta Exatlon, este la dieta, dupa ce in competitia din Republica Dominicana s-a ingrasat cateva kilograme.

Diana Belbita, fosta concurenta de la Exatlon, este la dieta, pentru a putea reintra in forma de dinainte de a pleca in Republica Dominicana, atunci cand va ajunge din nou in ring.

“Sunt la dieta! Am slabit un pic si mami a spus ca se vede deja la fata, ca m-am mai ascutit”, a marturisit Diana Belbita.

Totusi, fosta concurenta de la Exatlon spune ca inca nu poate sa renunte la dulciuri si daca ar exista o dieta cu ciocolata ar fi cea mai fericita.

Cand s-a intors de la Exatlon, Diana Belbita ne declara ca are vreo trei kilograme in plus fata de greutatea cu care intrase in competitie.

“La inceput am slabit un pic, apoi am inceput sa ma ingras. Recunosc, pentru ca dorm foarte mult. Acolo nu ai ce sa faci, stai toata ziua si numeri scandurile alea de la cotet, numeri frunzele de palmier, dar la un moment dat nu ai ce sa faci.

Asa ca eu mi-am rezervat tot timpul somnului si probabil ca asta m-a facut sa ma ingras. Am vreo 3 kilograme in plus. La un moment dat am zis sa tin dieta, dar nu am apucat sa o duc la bun sfarsit pentru ca… astazi sunt aici. Aveam zile in care nu mancam deloc orezul pentru ca ma uitam la mine si nu-mi placea ce vad si am zis ca trebuie sa slabesc”,  ne-a declarat Diana Belbita in urma cu cateva saptamani, chiar pe aeroport, la intoarcerea in tara de la Exatlon.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce reactie a avut Diana Belbita cand a vazut ca Larisa a fost eliminata de la Exatlon? "Printesa Razboinica" a reactionat imediat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies