Diana Belbiţă, femeia de fier de la “Exatlon”

Diana Belbiţă, femeia de fier de la “Exatlon”
Diana Belbiţă, femeia de fier de la “Exatlon”

Diana Belbita, luptatoarea de MMA, in varsta de aproape 22 de ani, este fara dar si poate una dintre cele mai puternice si ambitioase concurente de la “Exatlon”. Aceasta a dat dovada pe parcursul competitiei de tarie, vointa, forta si gandire strategica, abilitati atat de necesare unui adevarat luptator, pe traseele dificile pe care acestia isi infrunta de fiecare data adversarii din tabara Razboinicilor.
Supranumita si “Printesa Razboinica”, Diana Belbita a reusit ceea ce niciun alt coechipier nu a putut realiza aseara, in lupta gladiatorilor, pe barna extrem de ingusta. In cele trei dueluri contra Marianei, Alinei si Roxanei, luptatoarea de MMA a reusit performanta de a nu lua contact cu apa si le-a infrant fara drept de apel pe adversare.
 “Nu imi este teama de apa, dar nu stiu sa inot foarte bine. Asta nu inseamna ca nu pot invatat. Ma arunc oricand, in orice apa, atata timp cat stiu ca exista cineva care o sa ma scoata la un moment dat. Jocul este pe gustul meu si cred ca intreaga mea echipa se va descurca foarte bine”, spunea sportiva aseara, inainte ca prezentatorul reality-ului sa le prezinte proba.
Recunoscandu-si teama de apa si faptul ca nu este o inotatoare experimentata, Diana Belbita si-a propus ca in jocul de aseara sa nu cada de pe barna. Desi au fost si incidente neprevazute, precum loviturile nepermise in duelul cu Mariana, runda s-a rejucat si luptatoarea profesionista de MMA a invins categoric.
  “Eu raman pe barna ca sa nu cad in apa!”,
a fost deviza Dianei Belbita, ori de cate ori s-a aflat pe barna, in batalie.  Aceasta a marturisit la final, bucuroasa ca si-a tinut promisiunea: “
Mi-am propus sa nu intru in apa pentru ca inca nu stiam cat de adanca este, asa ca am zis ca nu vreau sa incerc asta. Chiar m-am bucurat de acest joc, a fost pe gustul meu!”.
            Scorul a fost strans aseara, iar Diana Belbita a fost una dintre concurentii din Echipa Faimosilor care
a redus aceasta distanta, ba chiar a egalat scorul cu 9 la 9. La finalul jocului sportiv, Mariana de la Razboinici a complimentat-o pe adversara si i-a apreciat stilul de luptatoare adevarata.
 “Felicit echipa adversa si, in special, pe Belbita pentru ca este ca un tanc. Asta este jocul si trebuie sa il acceptam ca atare”, spunea aseara Mariana.


Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Adevaratul motiv pentru care Anca Surdu a plecat de la Exatlon. Ce probleme are in realitate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

EXATLON 13 martie. Inca un concurent din tabara Razboinicilor paraseste competitia! Cele trei nominalizari au picat ca un trasnet

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies