Diana Bişinicu are grave probleme de sănătate: tumoră la sân şi chisturi pe ovare! "Chistul hemoragic se sparge în burtă în fiecare lună, am dureri groaznice"

Diana Bişinicu are grave probleme de sănătate: tumoră la sân şi chisturi pe ovare!
Diana Bişinicu are grave probleme de sănătate: tumoră la sân şi chisturi pe ovare! "Chistul hemoragic se sparge în burtă în fiecare lună, am dureri groaznice"

Diana Bişinicu are probleme de sănătate: tumoră la sân şi chisturi pe ovare.

Diana Bişinicu a povestit astăzi la Teo Show despre problemele ei de sănătate.

Diana Bişinicu are ovare polichistice, iar acum doi ani a aflat că are chisturi la sânul stâng şi o tumoră benignă la cel drept.

Diana Bişinicu are grave probleme de sănătate: tumoră la sân şi chisturi pe ovare! "Chistul hemoragic se sparge în burtă în fiecare lună, am dureri groaznice"

Artista nu vrea să facă tratamentul recomandat de medic şi speră să nu fie nevoie să se opereze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Sper să trec peste această operaţie. Am ovare polichistice şi tumoră benignă la sânul drept, plus 11 chisturi la sânul stâng. Acum doi ani am descoperit tumora benignă de la sânul drept şi chisturile de la sânul stâng.

Mi-a dat tratament, nu l-am urmat. Nu pot să iau pastile! Nu am putut! Nu pot să bag atâtea chimicale în mine. Am alte gânduri. Prefer să fiu optimistă, pozitivă, să mă rog la Dumnezeu. Asta e cel mai important. Cred cu adevărat în Dumnezeu. E important să simţi, să te apropii de Divinitate. Nu am repetat analizele. Un chist hemoragic se sparge în burtă o dată pe lună. Sunt dureri groaznice, simt că mă doare de nu mai pot.
Am descoperit nişte uleiuri esenţiale. Mi-a trecut durerea în 20 de minute şi nu a mai revenit durerea timp de două zile. Mi-a recomandat cineva. Vreau să urmez acest tratament cu uleiuri esenţiale. La sân aveam dureri de nu mai puteam. Pumnale adevărate!",
a spus Diana Bişinicu la Teo Show.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei face şi ea videochat? Filmată dansând dezbrăcată în faţa camerei! Imaginile care au încins internetul

Citeste si: Cel mai mic bebeluș din lume era cât un măr când s-a născut! Cântărea 240 de grame, iar medicii i-au spus că va trăi doar o oră! Cum arată acum

Citeste si: Ce spun psihologii și psihiatrii despre starea lui Liviu Dragnea în închisoare! „El nu mai este supus legii, el este legea!”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Astăzi la Teo Show, Diana Bişinicu a mai dezvăluit şi cum fetiţa ei era să moară când avea doar opt luni. Din cauza refluxului gastroesofagian, fiica Dianei s-a înecat în somn şi era să moară.

"Am apăsat-o, i-am făcut manevra Heimlich, am pus-o cu picioarele în sus şi cu capul în jos. Mi s-a părut că i se duce limba pe gât, au fost nişte momente groaznice.

Apoi mi s-a făcut mie rău, am căzut, soţul meu nu mai ştia ce să facă, de cine să aibă grijă. A fost foarte important echilibrul emoţional al copilului, am făcut şi cursuri de parenting. Exista posibilitatea ca fetiţa mea să... Doamne fereşte!", a explicat ea.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

A fost diagnosticată cu cancer de colon la 40 de ani. Povestea unei eroine

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies