Diana Bulimar de la Exatlon, s-a afișat plină de vânătăi în mediul online! Gimnasta a suferit o intervenție chirurgicală

Diana Bulimar
Diana Bulimar de la Exatlon a fost medaliată la gimnastică.

Diana Bulimar, fosta concurentă de la Exatlon și gimnastă medaliată cu aur, a apelat la o intervenție chirurgicală care i-a lăsat urme pe chip.

Diana Bulimar, una dintre cele mai apreciate și iubite concurente de la Exatlon, a apelat în urmă cu doar o săptămâne la o intervenție chirugicală de ordin estetic, la nivelul feței, al nasului mai precis, care i-a lăsat urme neașteptate pe chip. Echimozele de la nivelul feței se vor vindeca în perioada imediat următoare, însă era de așteptat ca în urma rinoplastiei faimoasa gimnastă de la Exatlon să aibă de suferit din cauza unor astfel de contuzii și traumatisme.

Diana Bulimar
Fosta concurentă de la Exatlon, Diana Bulimar, nu a renunțat la gimnastică![Sursa foto: Facebook Diana Laura Bulimar]

Deși fanii săi s-au speriat foarte tare atunci când ua văzut-o pe Diana Bulimar vânătă în adevăratul sens al cuvântului, tânăra gimnastă a ținut să precizeze că este bine și că totul s-a petrecut din cauza unei intervenții pe care și-o dorea de foarte mult timp, fiind vorba despre o rinoplastie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Am fix o saptamana de la operatie, ma simt bine, chiar daca fățuca mea este inca vânătă. Astept cu nerabdare vizita la doctorul Florin Juravle sa-mi spuna daca am fost cuminte! Vă tin la curent!”, a dezvăluit Diana Bulimar pe contul său de Instagram, în timp ce posta într-o poziție extrem de relaxată, semn că se simte bine.

Diana Bulimar
Diana Bulimar este vânătă din cauza unei operații estetice.[Sursa foto: Facebook Diana Laura Bulimar]

Diana Bulimar de la Exatlon a fost medaliată cu aur la gimnastică!

”A fost concursul internațional la care părinții mei au fost în sală. Știu că ei aveau locurile în partea opusă față de cum ne aflam noi, cu echipa. La finalul competiției, l-am văzut pe țară cum aleargă prin sală, pentru a ajunge cât mai aproape de mine, fluturând steagul României.

Diana Bulimar
Diana Bulimar a pozat în costumele ccare i-au adus aurul la Europene.[Sursa foto: Facebook Diana Laura Bulimar]

Când a ajuns acolo unde eram eu, aproape că mi s-au tăiat picioarele.

Tata plângea ca un copil. Nu se putea stăpâni din plâns. Și acum, când povestesc, îmi dau lacrimile. Să-ti vezi părintele plângând de fericire….wow, ce momente!”, a dezvăluit Diana Bulimar, cu privire la medalia primită la Campionatul European de la Bruxelles, din anul 2012.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Poveste de dragoste șoc! O super vedetă de la Exatlon s-a cuplat cu o faimoasă de la Survivor! Totul după ce s-a despărțit de iubita celebră! Avem primele declarații

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies