Diana Bulimar, dezvaluiri neasteptate din culisele emisiunii! "Mi-am dat seama ca o sa ies eu"

Diana Bulimar, dezvaluiri neasteptate din culisele emisiunii!
Diana Bulimar, dezvaluiri neasteptate din culisele emisiunii! "Mi-am dat seama ca o sa ies eu"

 

 

Diana Bulimar a acceptat provocarea lui Sergiu si a participat la "Test de vedeta" alaturi de cel mai mare fan al sau. 

 

Fosta Faimoasa de la Exatlon a raspuns la toate intrebarile fanului sau, Bogdan, insa a evitat sa spuna cine crede ea ca va castiga competitia. 

 

"A fost o experienta care iti da putin aripi.

Stai atata timp acolo, fara informatii, cand te intorci iti dai seama ca poti face mult mai mult. Noi am plecat de aici crezand ca mergem in Republica Dominicana si atat. Cand ne-a lovit realitatea... Nu mai zic ca noi am intrat direct la cotet. A fost un soc. Ma asteptam sa fac foamea, insa nu in halul asta. 

 

Cand am fost eliminata nu ma asteptam.

Credeam ca iese Oltin, chiar si el credea asta. Insa, am avut o stare generala proasta in ziua aia. Atunci cand Cernat a anuntat eliminarea la un moment dat mi-am dat seama ca se intampla ceva. 

 

 

In general anunta eliminarea cam in 10 secunde, insa, atunci cand anunta o eliminare importanta, dura mai mult. La mine am numarat cam 25 de secunde.

Cand am trecut de 15 secunde mi-am dat seama ca se intampla ceva si ca s-ar putea sa ies eu sau Larisa", a declarat Diana Bulimar la Teo Show, in rubrica "Test de vedeta"

 

In momentul in care a fost intrebata cine crede ca va ajunge in finala nu a vrut sa raspunda, insa atunci cand Bogdan a spus ca ii vede pe Draghia si Ionut Rusu, Bulimar a declarat ca nu crede ca razboinicul are sanse sa ajunga in finala. 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Te invinetesti des si usor? Ai putea suferi de aceste conditii medicale ciudate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies