Diana Bulimar, dezvaluiri sincere despre esecurile si dramele sale amoroase. “Daca ar fi fost o cearta ar fi fost mai bine, am fi terminat si aia ar fi fost!” VIDEO EXCLUSIV

Diana Bulimar, dezvaluiri sincere despre esecurile si dramele sale amoroase. “Daca ar fi fost o cearta ar fi fost mai bine, am fi terminat si aia ar fi fost!” VIDEO EXCLUSIV
Diana Bulimar, dezvaluiri sincere despre esecurile si dramele sale amoroase. “Daca ar fi fost o cearta ar fi fost mai bine, am fi terminat si aia ar fi fost!” VIDEO EXCLUSIV

Revenita de doua luni din Republica Dominicana, de la Exatlon, Diana Bulimar continua sa fie singura. Fosta gimnasta a avut doua relatii, prima sa poveste de dragoste sfarsindu-se intr-un mod bizar.

 

E tanara, este frumoasa, faimoasa si mai si, dar cu toate acestea Diana Bulimar e singura. 

Ultima poveste de dragoste a lui Didi Bulimar, micuta gimnasta care a facut senzatie in competitia Exatlon, s-a incheiat in urma cu 8 luni. De atunci, sportiva a evitat sa-si mai incerce norocul in amor. Relatia aceasta nu a fost una de durata. Prima mare poveste de dragoste a Faimoasei de la Exatlon lasa senzatia ca este cea care a contat cu adevarat, cea dupa care sportiva suspina si azi.

Cu atat mai mult cu cat comunicarea partenerilor era excelenta si potrivirea dintre ei- perfecta. Din pacate, dupa cum a declarat Didi Bulimar pentru WOWbiz.ro, la un moment dat, ceva nu a mai mers intre ea si partenerul ei, iar povestea de dragoste s-a destramat usor, usor, pana cand indragostitii s-au instrainat si au pornit pe drumuri separate.

Poate din acest motiv, acum, uitandu-se inapoi, Diana Bulimar spune ca ar fi preferat ca relatia ei sa se fi terminat cu o certa adevarata, cu o ruptura in care partile sa-si fi facut

reprosuri.

“Nu am iubit, sunt singura. Nu sufar din dragoste si momentan sunt bine. Nimanui nu-i place sa fie singura, dar asta este! Sunt singura de 8 luni. Punem 4 luni petrecute la Exatlon, 2 luni inainte si 2 luni dupa.

Da, cred ca da, cred ca plecarea mea la Exatlon a avut legatura cu aceasta ruptura. Aveam nevoie de o eliberare si cumva plecarea a fost necesara.

Nu a fost o relatie de lunga durata, a fost una scurta. Am avut o relatie de lunga durata, apoi cea scurta, dupa care am ramas singura. Am zis ca prefer sa fiu singura decat sa ranesc oameni sau sa fiu ranita.

La ultima relatie eu sunt cea care a gresit, eu am fost vinovata. Unde gresesc? Ma plictisesc destul de repede. Am nevoie de un baiat care sa fie tot timpul spontan si sa fie langa mine.

Sa fie activ, pentru ca si eu sunt o persoana activa. Sa fie o persoana care sa ma surprinda si sa fie alaturi de mine.

Despre cealalta relatie nu se povesteste…n-as vreau sa vorbesc. In relatia respectiva nu cred ca asta a fost problema (n.r.: comunicarea), pur si simplu timpul si lucrurile ne-au despartit. Probabil, daca ar fi fost o cearta ar fi fost mai bine, am fi terminat si aia ar fi fost.

Dar asa…el a luat-o intr-o parte, eu in alta si… asta a fost!”, a declarat Diana Bulimar in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

 

Diana Bulimar, dezvaluiri nesperat de sincere despre esecurile si dramele sale amoroase. Faimoasa spune cum ar vrea sa fie viitorul ei partener.

Diana Bulimar stie insa ce asteptari are de la viitorul ei partener.

“Sa fie un baiat cu care sa am ce discuta. Intr-o relatie este importanta discutia, comunicarea, sa vina cu idei, sa dezbatem tot timpul.

In rest, sa arate bine fizic.

Eu sunt independenta si nu am nevoie de un barbat care sa ma intretina. Stau singura, muncesc singura, ma intretin singura, am permis auto.

Daca ar fi un barbat divortat, nu as avea o problema cu el, l-as accepta. Cu copil insa, mmm…momentan eu sunt un copil, nu cred ca as putea sa am grija de 3 persoane, si de mine si de ei. As prefer sa fie o fire sportiva, nu sportiv.

Prefer o fire sportiva pentru ca am senzatia ca fiind din acelasi domeniu cui mine am putea sa ne ciocnim, sa ne contram. Da, recunosc, sunt foarte geloasa.

Nu trag cu urechea si nu verific telefonul partenerului. Sincer, cred ca o persoana sta langa tine ca vrea. Asta o sa-l indemn pe cel care o sa fie cu mine: “Stai cu mine ca vrei, daca nu mai vrei poti sa imi spui in fata si sa pleci. Stai cu mine pentru ca iti place de mine, iti plac lucrurile pe care le fac si le facem impreuna. In rest, lucrul peste care nu as putea sa trec, sa iert, ar fi minciuna”, a conchis Diana Bulimar, Faimoasa de la Exatlon.   

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

DIETA cu CIRESE te scapa instant de 3 kilograme! Nu da gres si e usor de tinut! Meniul complet

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies