Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului

Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului
Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului

Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl poartă în burtică. Actrița este în culmea fericirii, de când a aflat rezultatul ecografiei.

Diana Dumitrescu este în culmea fericirii. Peste numai câteva luni, aceasta își va strânge bebelușul în brațe, iar astăzi a anunțat sexul copilului pe care îl poartă în pântece.

Însărcinată în trei luni, Diana se poate declara o adevărată norocoasă. Nu s-a îngrășat decât trei luni, iar sarcina merge extrem de bine.

Citeste si: Pozițiile sexuale mai bune ca mersul la sală!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: DIETĂ. Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodie. Rețeta miraculoasă pentru toți nativii horoscopului

„Da, e băiat. Sperăm că se menține băiat până la nouă luni! Voiam să țin asta pentru noi și am zis că nu spun”, a mărturisit Diana Dumitrescu, la o emisiune TV.

Familia actriței și-a dorit băiețel

Actriţa a fost recent invitată în cadrul unei emisiuni TV unde a vorbit despre provocările sarcinii. Ani de zile, vedeta a visat la momentul în care va deveni mamă pentru prima dată, iar venirea bebelușului este așteptată de întreaga familie.

„Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă.

Ceva e acolo şi creşte. Am la eco fost i-am auzit inimioara, e bine, aşteptăm în două trei zile să vedem ce este. Eu îmi doresc un copil fie sănătos iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat(...) Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă dar majoritatea zilelor mă odihnesc.
Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme”
, a povestit, cu entuziasm, frumoasa Diana Dumitrescu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum văd zodiile dragostea? Bună sau dureroasă?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies