Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel

Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel
Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel

Fericire mare în familia Dianei Dumitrescu. Vedeta a născut în secret un băiețel.

Diana Dumitrescu este tare fericită de când familia sa s-a mărit. Zilele acestea, blondina a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe care l-a numit Carol Anton.

”Acum un an de zile spuneam amandoi un "DA" hotarat, fericiti si bucurosi ca pornim impreuna pe drumul vietii in dorinta de a ne construi o familie. De cateva zile in viata noastra a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiti oameni de pe planeta! Suntem in al noualea cer! Azi sarbatorim un an de casnicie alaturi de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai

venit in familia noastra! Sa iti fie viata magica si plina de culoare! Te iubim! #momanddad #35andstillfabulous #happygirlinlovecelebrating #lifelikearoséchampagne”, este mesajul pe care l-a notat pe rețelele de socializare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Diana Dumitrescu este asaltată de mesaje pe rețelele de socializare. Blondina a luat decizia de a fi discretă în legătură cu momentul în care va aduce bebelușul pe lume și a comunicat acest lucru și urmăritorilor de pe pagina ei de Instagram.

„Mai am ceva până nasc și nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ține doar de familia mea, așa că vă rog frumos, nu mă mai întrebați.
Vă mulțumesc din suflet că mă urmăriți într-un număr atât de mare. O să vă țin la curent cu evenimentele din viața mea, atât cât cred eu de cuviință că trebuie să împărtășesc.

Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei și vă îndemn pe toți să faceți asta pe rețelele de socializare”  a scris Diana Dumitrescu, pe Instagram.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies