Diana Dumitrescu, in pragul depresiei! A facut si un atac de panica! "Nu mai eram fericita, nu ma mai regaseam in viata mea"

Diana Dumitrescu, in pragul depresiei! A facut si un atac de panica!
Diana Dumitrescu, in pragul depresiei! A facut si un atac de panica! "Nu mai eram fericita, nu ma mai regaseam in viata mea"

Diana Dumitrescu a povestit un episod foarte greu din viata ei, peste care a trecut cu greu.

Diana Dumitrescu a fost in pragul depresiei, a facut atac de panica si, deodata, a decis ca trebuie sa isi schimbe viata.

"Nu stiu care a fost problema, dar nu mai eram fericita. Nu ma mai regaseam in viata mea, nu mai aveam zambet pe buze, nu mai eram eu. Am zis ca e momentul sa fac ceva, sa imi fac viata mai frumoasa, sa imi caut fericirea.

A fost momentul divortului. A urmat partea de... doliu", a spus Diana Dumitrescu la Teo Show.

"Viata nu e roz, nimeni nu are viata perfecta.(...) Am fost la marginea depresiei. A fost important ca am avut oameni langa mine, familia mea, tratamentul de la psiholog. A fost drama divortului, faptul ca s-a spulberat ideea de familie. Ma intrebam de ce am facut asta, unde ma duc, era ceva greu de digerat si de inteles.

Am avut un atac de panica prin 2014. 4 ore incontinuu plangeam, radeam, iar plangeam. Nu intelegeam ce mi se intampla. M-am pus in pat si am zis ca stau asa pana imi trece. Atunci au inceput sa mi se deschida ochii. Am decis sa o iau de la zero, sa nu ma mai gandesc la trecut si la ce mi-a facut. Acela a fost pasul spre fericire. Foarte mult timp am tinut ascunse aceste lucruri.
Singuratatea nu face bine, te adanceste in starea aia",
a mai declarat Diana Dumitrescu la Kanal D.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Anda Adam a facut furori la un concert! Cantareata a revenit in forta dupa competitia Exatlon! Foto!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rafaela de la Exatlon a avut o aparitie senzationala pe plaja din Mamaia! Uite ce tinuta indrazneata a purtat fosta Razboinica!

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies