Diana Dumitrescu inca nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei: "Din păcate, l-am pierdut"

Diana Dumitrescu inca nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei:
Diana Dumitrescu inca nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei: "Din păcate, l-am pierdut"

Diana Dumitrescu si iubitul ei se iubesc mult si vor sa se casatoreasca. Vedeta a vorbit despre nunta in cadrul unui interviu.

 

 

"Probabil că la anu’, nu e sigur, adică noi nu ne grăbim. Nu ştiu, asta mai mult pentru actele copilului, probabil că am semna actele. Ne-ar fi plăcut nouă să facem undeva în iarnă, să fie o nuntă cu zăpadă. Vezi de ce nu facem nuntă? Eu vreau ceva doar cu familia, el îşi doreşte o nuntă mare. Ştii rochia aia foarte decoltată şi cu trenă lungă? Eh, aşa vrea", a declarat Diana Dumitrescu la TV, conform WOWbiz.ro.

 

In plus, vedeta a vorbit si despre un subiect dureros: moartea tatalui ei.

 

"Da, pe tatăl meu îl purtăm în suflet cu toţii. Sunt bine, sunt ok. Este un subiect pe care nu vreau să-l ating şi despre care nu vreau să vorbesc. Da, tata a murit în vară. Din păcate, l-am pierdut, dar el este cu noi, în sufletul nostru şi îl iubim foarte, foarte mult.

Nu mă emoţionaţi, că nu vreau să plâng. El s-ar fi uitat acum la TV şi ar fi spus: «Ia-uite ce frumoasă e fata mea la televizor!» Da, aşa spunea, e greu, mai pui mâna pe telefon şi îţi vine să suni, dar apoi îmi spun: «Ah... nu mai e».", a  declarat actrita.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Diana Dumitrescu a fost ceruta de sotie si a spus "DA"! Blondina a povestit cum a surprins-o iubitul ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies