Diana Dumitrescu te invata cum sa slabesti repede dupa sarbatori! Vezi cum procedeaza actrita

Diana Dumitrescu te invata cum sa slabesti repede dupa sarbatori! Vezi cum procedeaza actrita
Diana Dumitrescu te invata cum sa slabesti repede dupa sarbatori! Vezi cum procedeaza actrita

Diana Dumitrescu e nerabdatoare sa vina sarbatorile pentru ca va fi langa familie, dar si pentru ca va manca bucate traditionale.

 

Blondina sustine ca nu se va abtine de la mancare, de sarbatori, insa va fi atenta sa nu exagereze. Mai mult, Diana va face si putina miscare ca sa consume caloriile.
Diana Dumitrescu recunoaste ca nu se poate abtine sa nu manance bucate traditionale de sarbatori. Blondina va gusta din toate, insa cate putin in asa fel incat sa nu se ingrase.
In caz ca ia 1-2 kilograme in greutate, nu-si face griji pentru ca are solutii!
“Problema este ca si eu iau kilograme in plus de sarbatori. Cine nu ia? Probabil doar cei sau cele care nu mamanca decat perfuzii! (rade – n.r.)  Eu una mananc normal. Poate, ca tot romanul, ceva mai mult de sarbatori. Nu de alta, dar mancarurile noastre traditionale pentru aceste sarbatori sunt delicioase, nu ai cum sa nu mananci.
Dar, cred ca totul se rezuma la cat mananci. Daca doar gusti cate putin, daca incerci sa nu mai mananci dupa ora 19:00, cred ca te poti mentine. Sau cel mult sa iei 1,2 kilograme. Pe care le poti elimina foarte usor. Mai ales daca skiezi, patinezi sau pur si simplu iesi dupa masa la o plimbare”, ne-a explicat Diana.

Blondina sustine ca nu se va abtine de la mancare, de sarbatori, insa va fi atenta sa nu exagereze.

Mai mult, Diana va face si putina miscare ca sa consume caloriile.

Diana Dumitrescu recunoaste ca nu se poate abtine sa nu manance bucate traditionale de sarbatori. Blondina va gusta din toate, insa cate putin in asa fel incat sa nu se ingrase. In caz ca ia 1-2 kilograme in greutate, nu-si face griji pentru ca are solutii!

“Problema este ca si eu iau kilograme in plus de sarbatori.
Cine nu ia? Probabil doar cei sau cele care nu mamanca decat perfuzii! (rade – n.r.)  Eu una mananc normal. Poate, ca tot romanul, ceva mai mult de sarbatori. Nu de alta, dar mancarurile noastre traditionale pentru aceste sarbatori sunt delicioase, nu ai cum sa nu mananci. Dar, cred ca totul se rezuma la cat mananci. Daca doar gusti cate putin, daca incerci sa nu mai mananci dupa ora 19:00, cred ca te poti mentine.
Sau cel mult sa iei 1,2 kilograme. Pe care le poti elimina foarte usor. Mai ales daca skiezi, patinezi sau pur si simplu iesi dupa masa la o plimbare”
, ne-a explicat Diana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies