Diana Matei, despre cel mai dureros moment din viața ei. A aflat înainte să urce pe scenă că mama ei s-a stins din viață. “Cred uneori că sunt mai puternică decât aș vrea.”

Diana Matei, despre cel mai dureros moment din viața ei. A aflat înainte să urce pe scenă că mama ei s-a stins din viață. “Cred uneori că sunt mai puternică decât aș vrea.”
Diana Matei, despre cel mai dureros moment din viața ei. A aflat înainte să urce pe scenă că mama ei s-a stins din viață. “Cred uneori că sunt mai puternică decât aș vrea.”

Diana Matei a vorbit despre cel mai dureros moment din viața ei.

Diana Matei, îndrăgita și cunoscuta artistă, este mereu cu zâmbetul pe buze și așa a obișnuit și de fiecare dată când urcă pe scenă. Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai dureros moment din viața ei, atunci când a aflat cu câteva secunde înainte să urce pe scenă că mama ei s-a stins din viață. În playlistul ei se afla și o melodie despre mamă, iar în momentul în care a cântat-o, îi venea să urle de durere.

Cântăreața a spus că a primit o putere fantastică de la Dumnezeu și că uneori a fost mai puternică decât ar fi crezut.  “Știu că aveam în playlist o piesă. Îmi aduc aminte că în momentul acela am simțit cum se cutremură toate organele în mine, pentru că aș fi vrut să izbucnesc în plâns, să țip, să urlu, să zbier. Cu toate astea, nu am făcut-o. Mi-a dat Dumnezeu o putere fantastică și o stăpânire foarte mare.
Cred că sunt foarte puternică. Cred uneori că sunt mai puternică decât aș vrea. Uneori m-am gândit la lucrul acesta (nr. că durerea o va afecta într-un moment). Dar mă încarc atât de mult de la oameni, de la lucrurile care îmi plac.”,
a povestit Diana Matei.

Lucrurile care o încarcă mereu cu energie pe Diana Matei

Citește și: Diana Matei, despre cât de greu i-a fost să se împartă între viața de familie și cea de artistă: „Au fost nenumărate momente de gelozie. Multe momente în care plângeam isteric.”

Diana Matei
Diana Matei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Diana Matei, dezvăluiri emoționante despre întâlnirea sa cu Marian Cleante: „Marian a devenit un om fără de care eu nu pot să respir în momentul în care l-am cunoscut. Am avut aceeași energie.”

Cu toate acestea, Diana Matei s-a gândit la faptul că durerea ar putea să o afecteze într-o zi, având în vedere că nu a exteriorizat-o la timp, însă, cu toate acestea, artista

spune că își găsește de fiecare dată lucruri din care să se încarce și se bucură mereu de tot ceea ce-i face plăcere.  “Îmi găsesc întotdeauna o bucurie în ceva. Îmi găsesc bucurie în copilul meu, am o patimă, țesăturile, materialele. Îmi place să colecționez materiale. Am niște pasiuni, îmi place să citesc o carte și pur și simplu să stau. Întotdeauna am găsesc ceva din care să mă încarc.
Plus că înțeleg foarte bine și cred cu toată puterea mea că viața trebuie să fie într-un echilibru total. Nu poți avea totul într-o anumită zonă. Pentru că totul trebuie să fie un echilibru. Întotdeauna apare câte o problemă, e normal. Nu m-a deranjat niciodată că a trebuit poate să muncesc dublu sau triplu pentru un anumit lucru să-l dobândesc. Nu m-a deranjat. Muncesc cu plăcere, cu bucurie.”,
a
mai spus Diana Matei.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Diana Matei, dezvăluiri emoționante despre întâlnirea sa cu Marian Cleante! „Marian a devenit un om fără de care eu nu pot să respir în momentul în care l-am cunoscut. Am avut aceeași energie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies