Diana Munteanu, logodită? Ce a dat-o de gol pe celebra prezentatoare

Diana Munteanu, logodită? Ce a dat-o de gol pe celebra prezentatoare
Diana Munteanu, logodită? Ce a dat-o de gol pe celebra prezentatoare

Diana Munteanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV și de-a lungul carierei sale a reușit să aibă lângă ea o comunitate foarte mare de persoane care o apreciază și o susțin la fiecare pas.

Blondina este o prezență discretă și îi place să fie mai privată, lucru care nu este tocmai adorat de cei care o urmăresc, deoarece și-ar dori să știe mult mai multe despre activitățile ei zilnice. Iată cum s-a dat de gol celebra prezentatoare în legătură cu logodna.

Citește și: „Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

Diana Munteanu s-a logodit

Diana Munteanu este destul de discretă și a început să își facă din ce în ce mai rar apariția la evenimentele mondene, iar acum nu are parte de un proiect fix.

Ea este în atenția publicului de mulți ani, dar cu toate acestea, niciodată nu i-a plăcut să ofere detalii despre viața sa privată, mai ales despre cea sentimentală.

Cei care o urmăresc și apreciază știu că ea are un fiu cu Claudiu Niculescu, dar după separare, moderatoarea nu și-a mai făcut apariția la brațul altui bărbat.

Vedeta s-a dat de gol, deoarece s-ar fi logodit în secret. Pe degetul blondinei a apărut un inel, iar în lumea mondenă se zvonește că ar fi într-o relație cu un grec putred de bogat, potrivit playtech.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce a dat-o de gol pe celebra prezentatoare
Ce a dat-o de gol pe celebra prezentatoare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Diana Munteanu. „Nu am scăpat nici în ziua de azi”

Ce relații a avut vedeta

Diana Munteanu a fost căsătorită cu fotbalistul Claudiu Niculescu, iar împreună au un fiu. Din păcate, iubirea dintre ei doi s-a stins după șapte ani de mariaj, așa că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

De atunci, blondina și-a asumat de atunci rolul de mamă singură și nu a mai ajuns la altar la brațul nimănui.

Cu toate astea, ea a încercat să își găsească dragostea pe meleaguri. Mai exact, moderatoarea a fost, de-a lungul timpului cu mai mulți bărbați celebri precum, Dinu Pescariu, Cristi Chivu, Adrian Mutu, Iulian Miu, Lucian Becali, Adrian Neaga sau Ion Ion Țiriac, conform gurilor rele.

Ea își asumă toate poveștile de dragoste, iar de mulți ani se axează pe fiul ei. Aceasta este apreciată în special de multe doamne pentru faptul că a rămas în relații bune cu cel pe care l-a iubit.

„Nu am nici o restricţie în privinţa vizitelor. Diana este foarte înţelegătoare şi mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe.

Asta îi face bine copilului”, a declarat fotbalistul în urmă cu ceva timp.

Ce a dat-o de gol pe celebra prezentatoare
Ce a dat-o de gol pe celebra prezentatoare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani”



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies