Diana Stirbu te sfatuieste sa nu renunti la sport in vacanta! Iata de ce

Diana Stirbu te sfatuieste sa nu renunti la sport in vacanta! Iata de ce
Diana Stirbu te sfatuieste sa nu renunti la sport in vacanta! Iata de ce

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps a lansat rubrica “Pin The Map” pe blogul personal, www.dianastirbu.ro prin care isi propune sa descopere toate genurile de sport in orice colt al lumii s-ar afla imbinand in acest fel utilul cu placutul sub deviza “Nu renunta la sport in vacanta”!

“Odata cu lansarea categoriei Pin the Map, am reusit intr-un timp scurt sa vizitez locuri frumose si sa invat mai multe sporturi. Wakeboard pe lacul Snagov, skateboard pe litoralul romanesc, am mers la pescuit si am avut ocazia sa practic caiac canoe in Delta, m-am catarat in parcul de aventura in Brasov, fac jogging in parcurile din toate orasele in care merg. La Roma am ales Villa Borghese iar in Istanbul am ales parcul Gulhane.

De fiecare data cand merg in afara tarii inchiriez biciclete si de cele mai multe ori turul orasului il fac pe doua roti”, declara Diana Stirbu.

“Odata cu lansarea categoriei Pin the Map, am reusit intr-un timp scurt sa vizitez locuri frumose si sa invat mai multe sporturi. Wakeboard pe lacul Snagov, skateboard pe litoralul romanesc, am mers la pescuit si am avut ocazia sa practic caiac canoe in Delta, m-am catarat in parcul de aventura in Brasov, fac jogging in parcurile din toate orasele in care merg.
La Roma am ales Villa Borghese iar in Istanbul am ales parcul Gulhane. De fiecare data cand merg in afara tarii inchiriez biciclete si de cele mai multe ori turul orasului il fac pe doua roti”, declara Diana Stirbu.
Antrenoarea aduna informatii direct de la localnici despre sporturile specifice zonei: “Calatoresc destul de mult si de fiecare data cand sunt intr-un loc nou primul lucru pe care il fac este sa ma interesez de sportul care se practica in orasul respectiv.
E un reflex deja. Si cum stiu ca exista persoane care ar fi dispuse sa faca sport si in vacanta am decis sa le ajut si sa le impartasesc experientele mele. In plus sper ca sportul sa devina o activitate constanta in viata tuturor indiferent de locul in care se afla”, adauga Diana Stirbu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Antrenoarea aduna informatii direct de la localnici despre sporturile specifice zonei:

“Calatoresc destul de mult si de fiecare

data cand sunt intr-un loc nou primul lucru pe care il fac este sa ma interesez de sportul care se practica in orasul respectiv. E un reflex deja. Si cum stiu ca exista persoane care ar fi dispuse sa faca sport si in vacanta am decis sa le ajut si sa le impartasesc experientele mele. In plus sper ca sportul sa devina o activitate constanta in viata tuturor indiferent de locul in care se afla”, adauga Diana Stirbu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies