Dictionar de vise: ce inseamna cand visezi gandaci

Dictionar de vise: ce inseamna cand visezi gandaci
Dictionar de vise: ce inseamna cand visezi gandaci

Visul arata tot ce se afla in subconstientul nostru. Daca suntem linistiti visam frumos, iar daca avem probleme in viata reala, de multe ori avem cosmaruri noaptea. Dar ce inseamna daca visezi gandaci, iata explicatia dintr-un doctionar de vise.

Dictionar de vise. Atunci cand visezi gandaci mai ales daca se urca pe tine inseamna ca vei avea parte de o perioada foarte urata in viata, e posibil sa treci printr-o drama puternica cauzata de lipsa de bani. In cazul in care visezi ca omori toti acei gandaci este semn de bine deoarece nu vei avea nici o grija cu banii, vei sta bine pe plan material si nu vei duce lipsa de nimic.

Dictionar de vise. Ce inseamna in visezi multi gandaci

Dictionar de vise. Atunci cand visezi gandaci sau viermi mai multi inseamna ca e posibil sa intri in posesia unei sume mari de bani, poate primesti un bonus de la locul de munca ori castigi la un joc de noroc, sau ti se mareste salariul.

Dictionar de vise.

Ce reprezinta gandacul din vis

Dictionar de vise. Gandacul reprezinta o persoana din anturajul nostru care ne va cauza neplaceri prin comportamentul şi vorbele sale lipsite de bunavointa. A visa gandacul indepartandu-se sau a-l omori, este indicatia ca ne vom debarasa usor de aceasta persoana.

Dictionar de vise. Ce inseamna daca visezi gandac de bucatarie

Dictionar de vise.

Insectele de mai sus simbolizeaza repulsia si aversiunea resimtite de cel ce viseaza fie cu privire la propriile instincte, fie referitor la atitudinea abjecta a anturajului sau. Ele exprima totodata pesimismul, tristetea, devalorizarea, depresia.

Sursa: vise.ro
 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Pisici in vis: ce inseamna daca visezi pisici

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies