Dieta care ajută la regenerarea celulară și la scăderea în greutate! Ce trebuie să faci să slăbești rapid

Dieta care ajută la regenerarea celulară și la scăderea în greutate! Ce trebuie să faci să slăbești rapid
Dieta care ajută la regenerarea celulară și la scăderea în greutate! Ce trebuie să faci să slăbești rapid

Ce spune un celebru cercetător japonez.

Un cercetător japonez specializat în biologie celulară a descoperit dieta care, bazându-se pe reducerea programului de alimentaţie, duce la încetinirea procesului de îmbătrânire şi scăderea în greutate.

Yoshinori Ohsumi, cercetător japonez specializat în biologie celulară, a descoperit un principiu al mâncatului care promite scăderea în greutate şi regenerarea celulară. Pentru această descoperire incredibilă, Ohsumi a fost laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină 2016.
Dacă până acum se credea că mâncatul puţin şi des duce la încetinirea acumulării de grăsimi în organism, cercetătorul japonez contrazice această teorie.

Pentru a scădea rapid în grutate, cercetătorul propune o fereastră alimentară. Această fereastră are următoarele beneficii:
Protecţia împotriva luminii UV, a cancerului de piele şi încetinirea procesului de îmbătrânire. De asemenea, scade riscul cancerului de sân, tensiunea arterială şi riscul bolilor de inimă. În plus, creşte calitatea somnului, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Cum a slăbit Fuego 15 kilograme într-un timp record! Rețeta lui e UNICĂ

Citeste si: Ce să mănânci între mese ca să nu te îngraşi? Sfaturi de la specialiştii kfetele.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: 4 sfaturi care te ajută să scapi de metabolismul lent şi să slăbeşti! Specialiştii noştri sunt alături de tine! Uite ce trebuie să faci!

Oamenii de ştiinţă au testat schimbările produse în organismul oamenilor care şi-au redus fereastra alimentară la 12, 8, 6 sau 4 ore. Toţi subiecţii au consumat un număr egal de calorii. Diferenţa a fost că cei care au avut ferestele alimetare mai mici, au reuşit să scape mult mai repede de kilogramele în plus. Acest lucru se datorează faptului că organismul arde mai multă grăsime pe timp de noapte şi senzaţia de foame scade.

Cum să vă construiţi programul

Luaţi micul dejun la 30-60 de minute după trezire.

Începeţi lucrul la 2-3 ore după trezire.
Mănâncă mai consistent la micul dejun decât la prânz.

Reduceţi fereastra alimentară la 6-8 ore, fără a schimba numărul de calorii.

Cum ţii foamea departe? După cum s-a dovedit, hormonul foamei este strâns legat de ritmurile noastre circadiane.

Nivelul hormonilor creşte la ora 8.00 dimineaţa, la 13.00 şi la 19.00. După fiecare perioadă, indiferent dacă persoana a mâncat ceva sau doar a băut ceai, 2 ore mai târziu, fluxul hormonal se opreşte. Aceasta înseamnă că nu trebuie să ţii cont de senzaţia de foame care te provoacă să mănânci la fiecare trei ore.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce să mănânci între mese ca să nu te îngraşi? Sfaturi de la specialiştii kfetele.ro

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies