Dieta care scade colesterolul - sosul de conopida cu ghimbir

Dieta care scade colesterolul - sosul de conopida cu ghimbir
Dieta care scade colesterolul - sosul de conopida cu ghimbir

Sosurile din alimente de înalta calitate sunt foarte bune pentru mentinerea sanatatii. Conditia este ca alimentele sa fie naturale, sa se aleaga legume ecologice ca de exemplu broccoli, ciuperci, conopida, fenicul, marar, patrunjel.

Una din cele mai bune retete este sosul de conopida cu ghimbir. Acest preparat este usor de realizat si foarte hranitor.

Sunt folosite urmatoarele ingrediente:

20 morcovi destul de mari
1 ardei gras rosu
2 cepe mari
cateva frunze de telina
3 catei de usturoi
zeama de la supa
1 lingura ulei de cocos sau unt
putin ghimbir
sare dupa gust
patrunjel proaspat
putin chimion
putin coriandru

Mod de preparare: se curata morcovii, se spala si se

taie marunt; se curata ceapa, se spala si se toaca marunt; se pune uleiul sau untul la încins într-o tigaie pe aragaz la foc mic, se adauga ceapa si morcovul si se undesc putin; se pregateste telina si ardeiul gras, se spala si se taie în bucatele mici, apoi se adauga peste ingredientele din tigaie si se amesteca în continuare pentru a se înmuia; se adauga putina apa peste ingrediente si sare dupa gust si se mai lasa putin pe foc; se pune compozitia undita într-o oala încapatoare, se paseaza usor, se adauga zeama de la supa atat cat sa le
acopere, se adauga sucul de ghimbir pentru aroma, se lasa sa fiarba un sfert de ora si apoi se asezoneaza cu putin patrunjel proaspat, chimion si coreandru. Ghimbirul se poate folosi sub forma de suc: se rade pe razatoare, apoi se strange în pumn si se obtine sucul ce trebuie adaugat la urma în preparatul culinar. Se serveste cald.

Sursa
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Asa slabesti sanatos cu castane! Tine o dieta delicioasa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies