DIETĂ. Câte calorii trebuie să consumi de fapt în fiecare zi, fără a te îngrăşa

DIETĂ. Câte calorii trebuie să consumi de fapt în fiecare zi, fără a te îngrăşa
DIETĂ. Câte calorii trebuie să consumi de fapt în fiecare zi, fără a te îngrăşa

Numarul corect de calorii pe care trebuie sa il consumi zilnic este o combinatie intre rata ta metabolica si gradul tau de activitate.

 

Daca esti foarte activa: Daca faci sport intens timp de o ora pe zi sau daca lucrezi intr-un mediu in care esti solicitata fizic, este recomandat sa consumi intre 2000 si 2500 de calorii pe zi.

 

Daca esti moderat-activa: Daca faci sport moderat intre 30 si 60 de minute pe zi, trebuie sa consumi, in medie, 1900 de calorii pe zi.

 

Daca esti usor activa: Daca parcurgi intre 5000 si 8000 de pasi pe zi, trebuie sa consumi 1800 de calorii pentru a-ti mentine greutatea.

 

Citeşte continuarea pe Girly. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Scrisoarea de disperare a unui bărbat: "Am adus acasă o FEMEIE în timp ce IUBITA MEA dormea, însă..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies