Cum arată dieta Corinei Dănilă și ce a exclus artista din regimul său de viață?
Ei bine, Corina a renunțat la zahăr, produse procesate și prăjeli, iar acum consumă carne și vegetale. De pe farfuria ei nu lipsesc niciodată proteinele animale și vegetale. Aceasta mănâncă carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi condimente. toate acestea gătite la cuptor, fierte sau trase la tigaie. „Nu am aplicat o dietă anume, niciodată.
Citeste si: O farmacistă din Japonia a slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă. Ce presupune dieta
Citeste si: Andreea Mantea a slăbit cu ajutorul unei diete-minune! Ce a mâncat vedeta ca să scape de kilogramele în plus
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
De când s-a redescoperit, Corina a început să facă și mișcare. „Da, la kinetoterapie fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să am un ritm alert în plan înclinat.
Corina Dănilă adoră să gătească și recunoaște că există un preparat pe care-l face cu mare drag pentru familia ei: „Soufle de conopidă. Ai mei se ling pe degete, la propriu, de gustos ce e. Pentru soufle-ul de conopidă, folosesc o conopidă de aprox 1 kg, opărita şi tăiată bucăţi, pusă într-un vas în cuptor la 180 de grade, aproximativ 35 min, după ce se toarnă deasupra amestecul a 8 ouă, 6 iaurturi greceşti de 2% grăsime, 50 g de telemea light rasă, mult mărar tocat mărunt, piper şi sare grunjoasă, toate măcinate. Este uşor de făcut şi destul de rapid!”