Dieta cu mamaliga: minus 3-4 kg pe luna

Dieta cu mamaliga: minus 3-4 kg pe luna
Dieta cu mamaliga: minus 3-4 kg pe luna

Urmatoarea dieta va propune sa va amintiti de obisnuintele cu­linare ale taranului roman, care nu stia ce-i obezitatea.

Este vorba de mama­liga, un aliment ieftin si hra­nitor, care sti­muleaza digestia, echili­brea­­za hormonal, eli­mina apa in exces din te­suturi, are putine calorii, dar sa­tura si da ener­gie, potrivit formula-as.ro.

Doua zile pe sapta­mana, mancati astfel: Preparati cam 500-600 g de mama­liga, din care veti manca pe parcursul zilei de cate ori va e foame. Pe langa ea, la pranz, mai puteti consuma o supa sau salata de legume, fara ulei sau alta grasime, alaturi de 100 g carne slaba fripta, ori de un ou fiert tare.

De-a lungul zilei, beti multa apa, cea­iuri din plante, suc de grepfruit si lamaie, suc de rosii, cafea fara zahar. In restul zilelor sapta­ma­nii, mancati nor­mal, fara excese, dar "ui­tati" de pai­ne, pe care o inlocuiti cu mamaliga. Du­pa o luna de astfel de regim, veti cantari cu 3-4 kilograme mai putin.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Vlad Huidu. „Indiferent unde ne va duce viața, dragostea mea pentru ea va fi întotdeauna necondiționată și de neîntrerupt.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Noua lege pentru pensionarele din întreaga țară! Cum se va reduce vârsta de pensionare și cine va beneficia de această schimbare

Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies