Dieta cu miere si scortisoara! Slabesti rapid si foarte sanatos!

Dieta cu miere si scortisoara! Slabesti rapid si foarte sanatos!
Dieta cu miere si scortisoara! Slabesti rapid si foarte sanatos!

Spre deosebire de dietele-minune despre care citesti in reviste, dieta cu miere si scortisoara iti permite sa te alimentezi normal, echilibrat, fara sa iti privezi organismul de nutrienti esentiali.

 

Concret, tot ce trebuie sa faci este sa-ti prepari acasa o bautura naturala, din aceste doua ingrediente simple, pe care sa o consumi de mai multe ori pe zi, cu precadere dimineata, pe stomacul gol, si seara, inainte de culcare. De asemenea, poti bea acest remediu si in timpul zilei, cu 30 de minute inainte de mesele principale.
Ingrediente
– 1 lingura de miere de albine;
– 1 lingurita de scortisoara pudra;
– 1 cana de apa.
Mod de preparare
Pune scortisoara intr-un vas si toarna deasupra o cana de apa fierbinte. Lasa scortisoara la oparit vreme de 15 minute, iar dupa ce apa s-a racit adauga mierea de albine. E foarte important sa nu pui mierea in apa fierbinte, pentru ca ii va distruge enzimele benefice, de care ai nevoie pentru ca dieta sa functioneze.
Aceasta compozitie iti va ajunge pentru o zi, daca bei cate jumatate de cana dimineata si seara. In cazul in care vrei sa iei cura de mai multe ori pe zi, prepara o cantitate mai mare de miere cu scortisoara. Rezultatele vor incepe sa se vada dupa o saptamana de folosire.
Sursa

Concret, tot ce trebuie sa faci este sa-ti prepari acasa o bautura naturala, din aceste doua ingrediente simple, pe care sa o consumi de mai multe ori pe zi, cu precadere dimineata, pe stomacul gol, si seara, inainte de culcare.

De asemenea, poti bea acest remediu si in timpul zilei, cu 30 de minute inainte de mesele principale.

Ingrediente

– 1 lingura de miere de albine;
– 1 lingurita de scortisoara pudra;
– 1 cana de apa.

Mod de preparare

Pune scortisoara intr-un vas si toarna deasupra o cana de apa fierbinte. Lasa scortisoara la oparit vreme de 15 minute, iar dupa ce apa s-a racit adauga mierea de albine.
E foarte important sa nu pui mierea in apa fierbinte, pentru ca ii va distruge enzimele benefice, de care ai nevoie pentru ca dieta sa functioneze. Aceasta compozitie iti va ajunge pentru o zi, daca bei cate jumatate de cana dimineata si seara. In cazul in care vrei sa iei cura de mai multe ori pe zi, prepara o cantitate mai mare de miere cu scortisoara. Rezultatele vor incepe sa se vada dupa o saptamana de folosire.


Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies