Dietă cu ouă fierte pentru slăbit. Cât timp se ține și ce mai poți mânca

Dietă cu ouă fierte pentru slăbit
Dietă cu ouă fierte pentru slăbit

Iată dieta cu ouă fierte pentru slăbit și cât timp trebuie să fie ținută.

A rămas mai puțin de o lună până când anotimpul plajelor și soarelui își va face apariția, iar toate doamnele și domnișoarele vor să aibă un concediu în care silueta lor să fie de invidiat. Cu siguranță v-ați gândit la numeroase diete sau ore de sport pe care le puteți face pentru a obține corpul de vis, însă de cele mai multe ori toate dietele care urmează să fie începute sfârșesc foarte rapid, în ciuda faptului că ați avut nevoie de mult curaj să începeți una.

Ar trebui să vă îndreptați atenția și către o dietă ce ține de ouăle fierte, iar atunci când aveți prea multe ouă și nu vă dați seama ce ați putea face cu ele, ar trebui să vă gândiți că le puteți include în preparate delicioase, iar pe lângă aceasta, ele vă pot ajuta în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Dietă cu ouă fierte pentru slăbit

Citește și: Ou alb vs. Ou maro: tot ce trebuie să știți

Dietă cu ouă fierte pentru slăbit
Dietă cu ouă fierte pentru slăbit[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rutina zilnică pentru o viață mai sănătoasă. Ghidul alimentar cu cele 12 super-alimente de dimineață

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dieta este centrată, bineînțeles, în jurul ouălor, în special cele care au gălbenușul tare.

Conform specialiștilor, aceștia spun că o persoană obișnuită poate consumă în medie două sau trei ouă pe zi, în timp ce nutriționiștii sunt de părere că nu este necesar să consumăm în fiecare zi pentru a ne bucura de toate beneficiile lor. Cu toate acestea, dieta cu ouă fierte poate funcționa pentru persoanele care sunt iubitoare de ouă și nu se confruntă cu anumite alergii sau intoleranțe.
Chiar și așa, înainte de a vă apuca să faceți acest lucru, cel mai bine ar fi să consultați un medic și să vă compună un plan alimentar bine stabilit, în urma unui set de analize. Dieta presupune consumul a două sau trei ouă pe zi, alături de ele fiind adăugată o sursă de proteină slabă, legume și fructe pentru un desert. Bineînțeles, dacă doriți ca dieta voastră să dea randament, trebuie să știți că alimentele procesate nu sunt permise pentru o astfel de rutină.
Dieta cu ouă nu este la fel de strictă ca alte diete, deoarece meniul pe o săptămână poate fi adaptat și schimbat în funcție de nevoile fiecărei persoane, așa că nu trebuie să disperați gândindu-vă că toate mâncărurile voastre se vor limita la ouă și nu vă veți mai putea bucura de nimic în plus.

Ce mai poți mânca

Dietă cu ouă fierte pentru slăbit
Dietă cu ouă fierte pentru slăbit[Sursa foto: freepik]

Alimentația este foarte importantă în rutina oricărei persoane, așa că mesele trebuie să fie respectate, indiferent dacă aveți o dietă sau nu. Prima zi presupune trei mese principale, iar la prima masă este recomandat să consumați două fierte. Puteți mânca un fruct la desert. Pentru a doua masă este recomandat să consumați un somon la cuptor cu broccoli fiert, dar puteți opta și pentru un piept de pui la aburi alături de ciuperci și spanac fiert.

Până aici nimic nu este de speriat, deoarece totul arată ca o masă pe care ați fi luat-o în mod obișnuit, însă la care mai adăugați și ouăle fierte. Puteți să optați și către un ou poșat alături de broccoli fiert, mușchi de vită alături de spanac sau de mâncărică de mazăre. Cina ar trebui să fie o sursă de proteină slabă, așa că puteți opta pentru un pește în cea de-a doua zi, iar din ziua a treia puteți include și fibrele în viața voastră, astfel că legumele fierte pot fi prietenele dumneavoastră pe lângă somonul și carnea pregătită. De asemenea, și câteva felii de mușchiuleț.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Slăbești 3 kilograme în 10 zile

Dietă cu ouă fierte pentru slăbit
Dietă cu ouă fierte pentru slăbit[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță nu știai că poți scăpa atât de repede de kilogramele în plus, în doar 10 zile, iar totul ține de felul în care începi să combini alimentele.  Pieptul de curcan la grătar alături de broccoli, grătarul de mușchi de vită alături de ciuperci fierte, salată de crudități, legume fierte de orice fel, toate acestea pot fi introduse în viața voastră și e ca și cum ați consuma o masă sănătoasă din care nu veți simți lipsa ingredientelor. Acestea sunt doar câteva idei pe care le puteți pune în aplicare atunci când vă gândiți la o astfel de viață, iar totul este rapid, ușor și sănătos pentru schimbarea pe care o doriți în viața voastră. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

De câte ori poți mânca ouă pe săptămână? Recomandarea specialistului

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies