Dieta cu ridiche neagră. Scapi de 5 kilograme într-o săptămână

Dieta cu ridiche neagră. Scapi de 5 kilograme într-o săptămână
Dieta cu ridiche neagră. Scapi de 5 kilograme într-o săptămână

Dieta cu ridiche neagră. Iti mai amintesti siropul de ridiche neagra cu care ne tratau mamele noastre in copilarie, atunci cand raceala ne punea la pat?

Dieta cu ridiche neagră. Scapi de 5 kilograme într-o săptămână

Ei bine, ridichea neagra este o adevarata minune si nu doar pentru tuse, ci este si un adjuvant in curele de slabire, intrucat scade pofta de mancare si elimina grasimile nedorite.Cura cu ridiche neagra are o multime de avantaje. Aceasta leguma curata ficatul, scapandu-te de toxinele din organism si iti pregateste trupul pentru sezonul cald. Radacinoasa aceastaaconsumata sub forma de suc dizolva calculii renali.

Mai mult, consumul acestei legume purifica tenul.

Citeste si: Dieta magică prin care Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme într-o lună

Datorita continului bogat de vitamina C, creste imunitatea organismului prevenind racelile si luptand contra infectiilor. Vitaminele B si E, fosforul, sodiul, potasiul, iodul, sulful, magneziul, fierul si calciul, dar si fibrele pe care le contine, scrie culinar.bzi.

Citeste si: Meniu pentru 5 zile ca sa slabesti pana la 5 kilograme

regleaza digestia. Ce trebuie sa mai stii este ca 100 de grame de ridiche neagra contin numai 24 de calorii, iar ca sa o digere, organismul consuma mult mai multe calorii, motiv pentru care si este ideala in curele de slabire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru a obtine sucul ei trebuie sa o cureti si sa o speli, apoi sa o storci intr-un storcator de fructe. Sucul se consuma proaspat, astfel ca se recomanda sa fie preparat chiar inainte de a-l bea. Cura de detoxifiere cu ridiche dureaza in jur de doua luni si presupune consumarea a jumatate de pahar de suc, dimineata pe stomacul gol. Cura de slabire cu ridiche, in schimb, dureaza o saptamana, iar in acest timp trebuie sa respecti urmatoarele reguli pentru a slabi 5 kilograme, asigura nutritionistii:

Dieta cu ridiche neagră. Scapi de 5 kilograme într-o săptămână

Dimineata:

un ou
un iaurt mic
100 grame branza degresata
legume crude, fierte sau la gratar oricat de multe doresti
150 ml suc de ridiche neagra.

Citeste si: Dieta daneză sau cum slăbeşti până la 6-7 kg în 13 zile – Meniul, pas cu pas

Pranz:

friptura din carne slaba (vitel, pui, curcan), peste ori carne fiarta
legume crude in ce cantitate doresti.
200 ml suc de ridiche neagra.

Cina:

150 ml suc de ridiche neagra sau fructe exclusiv. De preferat este sa alternezi: o seara suc, o seara fructe.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dieta veche de 2000 de ani. Medicul Mihaela Bilic a dezvăluit reţeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies