Dieta cu salata pentru 2 saptamani! Slabesti rapid 5 kilograme!

Dieta cu salata pentru 2 saptamani! Slabesti rapid 5 kilograme!
Dieta cu salata pentru 2 saptamani! Slabesti rapid 5 kilograme!

Cel mai mare avantaj al acestei diete este ca puteti manca salata in cantitati mari. Partea proasta este ca trebuie sa limitati aportul de carbohidrati.

 

In principal dieta se bazeaza pe salata de fructe sau de legume pe tot parcursul zilei. Nutritionistii recomanda consumul a cat mai multe lichide si alimente crude. Produsele lactate sunt permise, insa numai iaurt cu un continut de grasime de cel mult 2%. Carnea (fiarta sau pe gratar), trebuie sa se manance doar la masa de pranz. Datorita acestei diete cu salata, veti putea slabi pana la 5 kg in doua saptamani.
Meniu
Mic dejun: incepeti ziua cu o salata de fructe, nu aveti nici o restrictie referitioare la tipul de fructe si cantitate.
Masa de pranz si cina: salata de legume de orice fel, asezonate cu otet, suc de lamaie si cateva picaturi de ulei de masline. Daca nu puteti manca salata fara sare, atunci limitati cantitatea la unul, maximum 2 varfuri de cutit.
In a doua saptamana, la masa de pranz se poate adauga pana la 150 de grame de carne macra.
In timpul zilei, puteti manca iaurt sau chefir 1 l. Beti multa apa, la care se adauga cateva picaturi de suc de lamaie.
Sursa

In principal dieta se bazeaza pe salata de fructe sau de legume pe tot parcursul zilei.

Nutritionistii recomanda consumul a cat mai multe lichide si alimente crude. Produsele lactate sunt permise, insa numai iaurt cu un continut de grasime de cel mult 2%. Carnea (fiarta sau pe gratar), trebuie sa se manance doar la masa de pranz. Datorita acestei diete cu salata, veti putea slabi pana la 5 kg in doua saptamani.

Meniu

Mic dejun: incepeti ziua cu o salata de fructe, nu aveti nici o restrictie referitioare la tipul de fructe si cantitate.


Masa de pranz si cina: salata de legume de orice fel, asezonate cu otet, suc de lamaie si cateva picaturi de ulei de masline. Daca nu puteti manca salata fara sare, atunci limitati cantitatea la unul, maximum 2 varfuri de cutit. In a doua saptamana, la masa de pranz se poate adauga pana la 150 de grame de carne macra.

In timpul zilei, puteti manca iaurt sau chefir 1 l.
Beti multa apa, la care se adauga cateva picaturi de suc de lamaie.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Adrian Minune, polițistul rău în viața copiilor săi! Cum și-a educat artistul copiii? „Am fost exigent cu copiii mei. Trebuia să joc rolul polițistului rău. ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Oana Radu vorbește despre momentul în care a renunțat la balet: „Aveam aproape 4 ani și aveam picioarele destul de groase. Trebuia să cumpăr de la adulți. Era oribil.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies