Dieta cu supe, o noua metoda de slabit. Incearc-o si tu!

Dieta cu supe, o noua metoda de slabit. Incearc-o si tu!
Dieta cu supe, o noua metoda de slabit. Incearc-o si tu!

Actritele Jennifer Aniston si Gwyneth Paltrow si cantaretul Gary Barlow sunt adeptii unui nou regim de slabit si mentinere in forma, bazat pe supe, o metoda ideala de includere a tuturor nutrientilor necesari in meniu sub o forma usor de urmat, potrivit femalefirst.co.uk.

Supele sunt o metoda ideala de obtinere a tuturor nutrientilor necesari pe parcursul zilei, la fel cum dietele pe baza de fructe, legume si lichide mentin mai mult starea de satietate.

Avantajul supelor este ca pot fi mai usor de mentinut intr-un program de nutritie, gratie faptului ca gustul lor poate fi controlat si imbunatatit. In plus, in perioada iernii, dar si toamna si primavara, supele calde sunt mereu recomandate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din punct de vedere al continutului, supele sunt un mod eficient de evitare a mancarurilor grase, precum cele bazate pe carne si lactate. In plus, continutul de sare este foarte redus, mai ales daca sunt facute in casa.

Din acest punct de vedere, supele semipreparate ar trebui evitate, pentru ca au un continut mare de conservanti si de foarte multe ori sunt incalzite la temperaturi mari, care distrug mare parte a nutrientilor.


Sursa: www.descopera.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies