Dieta de 14 zile a lui Katy Perry

Dieta de 14 zile a lui Katy Perry
Dieta de 14 zile a lui Katy Perry

Katy Perry spune ca "Dieta M" o ajuta sa scape de grasimea in plus de pe talie, solduri si coapse, dar nu si de pe sani. Daca iti plac ciupercile, aceasta este dieta ideala pentru tine. Conform revistei Health, in aceasta dieta, o masa pe zi este constituita in totalitate de ciuperci. Dupa 14 zile, cele care tin acest regim se bucura de coapse si talie mai fina, fara ca linia decolteului sa scada.

Orice soi este bun, inclusiv cele exotice, de tipul chanterelle sau shiitake. De asemenea, este permis sa combini mai multe feluri de ciuperci. Pentru ca dieta sa dea roade, ciupercile trebuie fripte, fierte sau sotate, folosind cat mai putina grasime posibila. Daca se adauga sosuri grele sau creme peste ele, nu vor mai avea rezultatul scontat, potrivit one.ro.
 
Pentru a mentine numarul caloriilor cat mai mic, celebritatile prefera sa manance ciupercile crude.

Ori, se poate picura un pic de ulei de masline peste ele, se presara niste sare si piper si se lasa la cuptor, pentru aproximativ 15 minute. Expertul in nutritie  Heidi Diller explica de ce inlocuirea unei mese bogate in calorii cu una bazata pe ciuperci are sens. "Nu este de mirare ca ciupercile fac acum senzatie in dieta. Sunt incarcate cu vitamine si minerale si au putine calorii de aceea sunt perfecte pentru un regim de slabire.
De fapt, sa inlocuiesti carnea cu ciuperci este modalitatea perfecta de a scadea drastic numarul caloriilor la o masa. In plus, ciupercile sunt si foarte satioase".



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Uimitoarea DIETĂ a rusoaicelor. Slăbeşti 30 de kg în doar două luni. Nu dă greş niciodată!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies