Dieta de sezon cu cirese! Scapa de 3 kilograme in 5 zile

Dieta de sezon cu cirese! Scapa de 3 kilograme in 5 zile
Dieta de sezon cu cirese! Scapa de 3 kilograme in 5 zile

Acest regim de slabire (ce are ca aliment principal ciresele) te va ajuta sa scapi de kilogramele nedorite fara sa-ti pui In pericol sanatatea.

Ce sa mananci dimineata

Incepe-ti ziua cu un fresh proaspat preparat dintr-o lamaie, 200 de ml de apa, o mana de cirese si putina menta, musai proaspata.

Nu sari peste gustare


La gustare, bea o cana de compot de cireste Indulcit cu o lingurita de miere de salcam. Iata cum se prepara acesta: ai nevoie de 1 kg de cirerese, se scot samburii la fructe si se pun la fiert In 3 litri de apa.



La final, se pune cu polonicul Intr-o cana –si zeama, dar si fructe. Se adauga o lingurita rasa de miere de salcam. Restul compotului se baga la frigider si se consuma In zilele urmatoare la gustarea de dimineata.

Optiuni pentru pranz

Pentru masa principala a zilei ai mai multe optiuni. Insa, Intotdeauna se consuma un pahar de cirese Inainte de pranz. Apoi poti sa alegi sa prepari un cartof copt si o salata de varza (200 de grame) sau broccoli cu ficat (pregatite la cuptor) sau conopida cu 200 de grame de carne
de curcan ori doua rosii la cuptor si o bucata de peste (200 de grame).

Nu uita de gustare

Nici de la cea de-a doua gustare, nu puteau sa lipseasca ciresele. Mananca 150 de grame de cireste.

Ce putem sa consumam la cina

In primul rand, la cina se mananca un pahar cu cireste, dar si 2 rosii cu 3 felii de branza sau un ou fiert si o saltata din 2 ardei copti la cuptor (cu putin otet) sau salata verde cu piept de pui.


Cat vei slabi cu acest regim


Cu acest regim, vei putea da jos Intre 5 si 6 kilograme pe luna. Poate nu este atat de spectaculos pe cat ati sperat, Insa este important faptul ca nu va va pune In pericol sanatatea si nici nu veti pune Inapoi rapid kilogramele date jos atunci cand nu veti mai tine dieta (evident, asta nu Inseamna ca la finele dietei te vei putea Indopa cu Inghetata, ciocolata si shaorma).


sursa: clicksanatate.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies