Dietă de vară. Dieta cu pepene galben pentru un corp perfect. Scapă de kilogramele în plus

Dietă de vară. Dieta cu pepene galben pentru un corp perfect. Scapă de kilogramele în plus
Dietă de vară. Dieta cu pepene galben pentru un corp perfect. Scapă de kilogramele în plus

Este vară, iar din ce în ce mai multe domnișoare doresc să arate bine, mai ales că merg la plajă! Iată dieta cu pepene galben!

Dieta cu pepene galben. Ne aflăm la începutul lunii iulie, iar oamenii au gândul doar la vacanță! Iar doamnele și domnișoarele își doresc, evident, un corp de invidiat și, eventual, să scape și de kilogramele în plus! Iată o dietă care, cu siguranță, vă va face să o numiți delicioasă și ușoară.

Dieta cu pepene galben. Acest fruct conține foarte multă apă și, de aceea, este ideal spre a fi consumat în timpul verii, când temperaturile sar de 30 de grade în termometre.

Mai mult decât atât, pepenele galben oferă organismului vitamine și minerale.

Citeste si: Dieta cu porumb. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, fără să depui efort

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bea acest leac naturist în fiecare dimineață și slăbește 10 kilograme în 30 de zile! Nu ai nevoie de dietă sau sport!

Citeste si: Astea sunt alimentele care iti saboteaza silueta! Afla adevarul despre mancare!

Dieta cu pepene galben. Această dietă poate fi ținută timp de 10 zile, însă dacă ai probleme de sănătate sau dezechilibre nutriționale, cel mai bine ar fi să mergi să vorbești cu medicul.

Dieta cu pepene galben. Ce conține pepenele?

Pepenele galben conține multe proteine, fibre, acizi graşi esenţiali Omega-3, precum şi vitamine A, B, C şi K, dar şi potasiu, magneziu, cupru şi zinc.

Pe de altă parte, este sărac în calorii, așa că nu trebuie să vă faceți griji că vă îngrășați! În cinci zile de dietă cu pepene galben, persoanele pot slăbi până la trei kilograme. De asemenea, vă ajută și la detoxificarea organismului.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bea acest leac naturist în fiecare dimineață și slăbește 10 kilograme în 30 de zile! Nu ai nevoie de dietă sau sport!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies