Dieta disociată. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, cu mesele din dieta disociată

Dieta disociată. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, cu mesele din dieta disociată
Dieta disociată. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, cu mesele din dieta disociată

O dieta disociata reprezinta o modalitate foarte simpla si foarte eficienta de a slabi.

Dieta disociată. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, cu mesele din dieta disociată. O dieta disociata reprezinta o modalitate foarte simpla si foarte eficienta de a slabi intr-un mod sanatos. Dieta disociata te ajuta bineinteles la scaderea in greutate, dar iti si schimba metabolismul astfel incat sa iti pastrezi aapoi greutatea constanta.

Dieta disociata este una dintrele cele mai folosite diete de slabit lanivel global, aceasta bucurandu-se de 3 mari calitati: in primul rand slabesti rapid, apoi nu este o dieta restrictiva si, cel mai important, nu are efecte adverse.

Ca principiu de baza, dieta disociata inseamna o alimentatie construita in functie de grupele alimentare. Asta pentru ca organismul uman digera diferitcarnea, lactatele, legumele, fructele si cerealele.

Dieta disociată. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, cu mesele din dieta disociată
Dieta disociată. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, cu mesele din dieta disociată[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Regulile unei diete disociate

Princiala regula a unei diete disociate este ca diferitele grupe de alimente nu trebuie sa fie amestecat, atunci cand le consumi.

Nu trebuie insa sa te sperii, pentru ca vei putea manca aproape tot ce iti doresti, dar la mese diferite ori in zile diferite. Grupele alimentare se impart in felul urmator:

  • Lactate: sunt preferate totusi cele slabe in grasimi,precum iaurtul, laptele, branza devazi, telemeaua si alte specialitati de branza
  • Fructe: orice fruct este permis, insa ar trebui sa eviti prea multe citrice, intrucat acestea pot cauza hiperaciditate si balonare; fructele trebuie consumate crude, nu ai voi sa adaugi siropuri ori zahar peste acestea
  • Legume: poti consuma toate legumele care iti plac si ai libertate sa le variezi, astfel incat sa primesti un aport suficient de vitamine si minerale; pot ficonsumate atat crude, cat si gatite, insa fara ulei si condimente
  • Carne slaba: sunt permise puiul si curcanul, gatite la abur, cuptor ori gratar, fara ulei sau condimente
  • Peste: poti alege intre somon, pastrav, stiuca, preparate la gratar ori la cuptor
  • Cereale: sunt foarte bune pentru tranzitul intestinal, intrucat au un aport mare de fibre
  • Oua: fierte tari

Citeste si: Dieta Keto – cum funcționează și ce alimente sunt permise

Exemple de diete disociate

Poti opta pentru o dieta disociata cu mese diferite sau poti opta pentru o dieta disociata cu zile diferite de alimentatie. Astfel ca fiecare masa va trebui sa includa alimente dintr-o singura grupa, sau fiecare zi va include alimente dintr-o singura grupa.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies