Dieta DRASTICA a Monicai Birladeanu: "Eram pe pereti, imi era foarte foame"- Nu ii urmati exemplul, nimeni nu ar trebui sa se tortureze asa!

Dieta DRASTICA a Monicai Birladeanu:
Dieta DRASTICA a Monicai Birladeanu: "Eram pe pereti, imi era foarte foame"- Nu ii urmati exemplul, nimeni nu ar trebui sa se tortureze asa!

Monica Birladeanu a fost dintotdeauna o femeie sexy, cu forme. Dar chiar si ea a simtit nevoia sa tina cure de slabire, nemultumita fiind de ce vede in oglinda!

Monica Birladeanu a facut declaratii despre cele mai drastice cure pe care le-a tinut, scrie WOWBiz.ro.

"Nu am mancat absolut nimic sapte zile! Am baut numai suc de mere nefiltrat. Mai e una pe care am incercat-o: cu apa, zeama de lamaie si piper. Eram pe pereti a treia zi, pentru ca imi era foarte foame. Nu as recomanda-o nimanui! Nici nu vreau sa povestesc despre ea, chiar nu o recomand.

Practic nu faci decat sa iti hranesti corpul cu apa indulcita si picanta. Nu face nimic altceva decat sa te faca sa arati bine pentru o zi", a spus Monica Birladeanu la TV.

 

 

 

"Prea slaba nu cred ca am fost niciodata. Eu mananc orice e sarat: chipsuri, chestii de rontait. Nu sunt innebunita dupa dulciuri, nu prea-mi place ciocolata.

Dar imi place mult caramelul. Orice are caramel", a mai declarat Monica Birladeanu intr-o emisiune. 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum si-a revenit Ilinca Vandici dupa sarcina? Dieta ei minune

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies