Dieta indiana: cum sa slabesti 8 kilograme in 7 zile

Dieta indiana: cum sa slabesti 8 kilograme in 7 zile
Dieta indiana: cum sa slabesti 8 kilograme in 7 zile

Cand vrei sa ajungi la greutatea dorita, ai tendinta de a urma fel si fel de diete foarte stricte, ori chiar sa te infometezi. Pentru a nu recurge la un astfel de regim alimentar, iata o dieta prin care poti sa scapi de 8 kg in doar o saptamana, fara sa-ti pui sanatatea in pericol.

Ziua 1

Consuma numai fructe. Poti consuma orice fruct, cu exceptia strugurilor, bananelor si mango. Ai grija ca din dieta sa nu lipseasca pepenele rosu, portocalele, merele, rodiile si capsunile. Poti sa le consumi in ce cantitate doresti.

Ziua 2

Este ziua in care trebuie sa mananci doar legume, fierte sau crude. Poti chiar sa-ti incepi dimineata cu un cartof fiert. Astfel, ii vei oferi organismului suficienta energie si carbohidrati pentru a doua zi. 

Include in dieta si multe legume verzi.

Ziua 3

Este o combinatie intre prima si a doua zi. Aceasta este ziua in care trebuie sa mananci legume si fructe. Evita insa sa consumi cartofi.

Ziua 4

Daca in primele trei zile trebuie sa eviti bananele, acum e momentul cand poti sa consumi pana la 6 banane pe parcursul zilei. Poti sa bei chiar si pana la 4 pahare de lapte.
Desi se spune ca bananele ingrasa, in acest regim alimentar, acestea actioneaza ca o sursa de potasiu si sodiu pentru organism.

Ziua 5

In aceasta zi mananca rosii, varza si branza de vaci. Puteti consuma pana la 6 rosii. In plus, creste aportul de apa cu 1/4 din consumul zilnic.

Dieta South Beach

Ziua 6

Aceasta zi este putin diferita de ziua a cincea.
Poti sa mananci varza, branza de vaci si alte legume, dar fara rosii. Poti face cu acestea o supa gustoasa. Nu uita sa bei apa!

Ziua 7

Ultima zi a dietei este si cea mai importanta. Poti bea suc de fructe proaspete, manca o cana de orez brun sau alte legume.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies