Dieta indiana te ajuta sa slabesti sanatos

Dieta indiana te ajuta sa slabesti sanatos
Dieta indiana te ajuta sa slabesti sanatos

Dieta indiana se numara pe lista cu cele mai bune cure de slabire pentru vegetarieni si se situeaza si ea pe lista cu diete de 7 zile.

Este o metoda foarte sanatoasa si rapida de a slabi, asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Dieta indiana te ajuta sa scapi chiar si de opt kilograme intr-o saptamana, insa scaderea in greutate variaza de la o persoana la alta. Cel mai important detaliu este ca in aceasta cura de slabire este recomandat sa consumi cel putin zece pahare de apa pe zi. Care sunt regulile dietei indiene? In prima zi este important sa te abtii de la toate poftele si sa consumi doar fructe, mai putin banane, struguri si mango.



Dupa ce ai consumat numai fructe, la alegere, in a doua zi este recomandat sa consumi numai legume. Poti sa optezi pentru orice legume iti doresti, important este sa le consumi dimineata, la pranz si seara. Daca vrei ca legumele sa fie mai gustoase, poti sa le fierbi sau sa le coci si sa le condimentezi putin.

In a treia zi este recomandat sa consumi fructe si legume, sa bei cat mai multa apa si sa reduci consumul de carbohidrati, asa ca renunta la legumele care sunt bogate in carbohidrati.
In ziua a patra ai voie sa mananci chiar si sase banane, pentru a creste nivelul de potasiu si sodiu din organism, iar la una dintre mese poti sa mananci o supa usoara de legume. In ziua a cincea alege rosii, varza si branza de vaci, iar in ziua a sasea poti manca in continuare varza si branza de vaci, dar renunta la rosii. In ultima zi de dieta bea suc proaspat de fructe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies