Dieta MINUNE cu lamaie: 7 zile pentru o marime mai mica la blugi

Dieta MINUNE cu lamaie: 7 zile pentru o marime mai mica la blugi
Dieta MINUNE cu lamaie: 7 zile pentru o marime mai mica la blugi

Dr. Andre, nutritionistul www.sofeminine.co.uk, propune o dieta de o saptamana, la sfarsitul careia vom putea purta blugi cu o marime mai mica. Iata planul:

Duminica- DETOX
Inainte de a incepe dieta, este necesara o zi de detoxifiere, dar asta nu inseamna ca va veti infometa. Totusi, este necesara o zi in care sa consumati doar alimente naturale care va vor ajuta in procesul de eliminare a toxinelor.

Accelerati acest proces prin consumul de limonada la temperatura camerei pe parcursul intregii zile.

Nu consumati ceai, cafea sau alcool.

Citeste si: A combinat cojile de oua cu iaurtul! Vei face si tu, dupa ce vezi la ce e bun

Reteta limonadei: 2 linguri de suc de lamaie, 300 ml de apa filtrata, doua lingurite de sirop de artar, un varf de cutit de piper Cayenne.

Reteta supei de legume: un morcov, o telina, jumatate de ceapa, patru ridichi, o mana de pastai de fasole si jumatate de bulb de fenicul.

Taiati marunt toate legumele si puneti-le la fiert.

Dupa aceasta prima zi veti pierde intre jumate de kg si un kg in functie de greutate si forma corpului.

Luni
In prima zi a dietei propriu-zise, indicat ar fi sa beti cat mai multa limonada. Apa si lamaia imbunatatesc functionarea sistemului digestiv, regland tranzitul intestinal.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce sa bei inainte de un act intim ca sa rezisti mai mult

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies