Dieta minune! Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme

Dieta minune. Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme
Dieta minune. Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme

Andra, cea mai îndrăgită artistă din România, a reușit să țină o doetă minune, care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme.

Andra este, în prezent, cea mai îndrăgită artistă din România. Aceasta constituie un „pachet complet”, dat fiind faptul că este frumoasă, posedă un talent extraordinar și, mai mult decât atât, este apreciată pentru prezența scenică și deopotrivă pentru felul său de a fi. După sarcină, la fel ca toate femeile, Andra a avut o ușoară problemă cu kilogramele în plus, însă a ținut o dietă minute care a ajutat-o să slăbească rapid 15 kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat, pe care toate ținutele arată senzațional.

Dieta minune. Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme
Dieta minune. Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme

Citeste si: Secretele relației longevive dintre Andra și Cătălin Măruță! Cum reușesc cei doi să se iubească după atâta timp?

Dieta minune. După cum am menționat, asemenea tuturor femeilor, este normal ca după sarcină vedeta să rămână cu o ușoară problemă cu kilogramele în plus, dar a reușit să slăbească rapid, iar acum are o formă fizică de invidiat, mai bună ca niciodată.

Metoda minune pe care Andra a adoptat-o, nu este deloc drastică, artista nu a apelat la specialiști, însă s-a organizat mult mai bine- a mâncat la ore fixe, multe mese dese și slabe cantitativ, cu puține proteine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme. Ce dietă minune a ținut artista?

Pentru prima masă a zilei, Andra a mâncat cereale integrale sau legume cu brânză- un meniu care asigură necesarul energetic al organismului, având și fibre și proteine. La masa de prânz, mânca piept de pui la grătar (carne albă), salate sau supe, și după ora 18 nu mânca nimic. Se poate spune că ce a făcut vedete, poate fi considerat intermitent fasting, o nouă modalitate prin care organismul arde grăsimile asimilate de-a lungul zilei și timp de 10-12 ore nu primește nimic.

De asemenea, aceasta a combinat dieta cu exercițiile fizice, motiv pentru care acum parcă n-ai zice că Andra mama a doi copii.

Citeste si: Decizia luată de Andra, în plină epidemie de Coronavirus

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare.

Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva.”, a declarat Andra.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dieta minune. Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme
Dieta minune. Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme

Andra este una dintre cele mai iubite vedete din România şi a reuşit să se menţină în atenţia presei şi în inimile publicului fără tertipuri de imagine, ţinute şocante, gesturi excentrice sau declaraţii pompoase. Protagonista noastră atrage tocmai prin simplitate, naturaleţe şi modestie, iar de vocea ei superbă nici nu mai are rost să mai amintim.

Citeste si: Cat de frumoasa e Andra fara machiaj! Cum isi intretine tenul



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată! Faimoasa cântăreața a fost dur criticată, chiar dacă este extrem de frumoasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies