Odile Fernandez, un cunoscut medic de familie din Spania, se lauda ca a scapat de cancerul ovarian consumand anumite alimente, pe care le-a facut publice.
„Cand
am aflat de boala mea, m-am gandit la pacientii mei din fiecare zi. Avand in vedere ca le prescriam tratamente medicamentoase pentru diabet, boli cardiovasculare sau hipertensiune la care adaugam si un regim alimentar adecvat, m-am gandit: daca as recomanda ce alimente sa consume si pentru problemele oncologice?Pentru ca nu aveam pe ce sa ma bazez, mi-am facut propria mea lista de alimente, pe care le-am descoperit si ale caror proprietati le-am vazut puse in practica”, spune Fernandez, citata de revista QUO.
Iata lista alimentelor anti-cancer:
Broccoli
Ceapa
Usturoi
Fructe de padure
Mere
Pepene verde
Conopida
Rosii
Piper
Untul chia
Susan
Linte
Nuci
Struguri
Arahide
Curcuma
Curry
Ghimbir
Orez
Quinoa
Avena
Mazare
Iaurt natural
Ceai verde
Kefir
Ulei de masline extra virgin
Naut
Fasole
Suc de rodii
Dovleac
Varza
Cardamom
Morcovi
Avocado
Sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro