Dieta pentru grăsimea abdominală. Ce să mănânci și ce e interzis pentru un abdomen plat

Dieta pentru grăsimea abdominală
Dieta pentru grăsimea abdominală

Iată dieta pentru a elimina grăsimea abdominală. Ce nu trebuie să mănânci dacă îți dorești să ajungi la abdomenul de invidiat.

Grăsimea abdominală este greu de eliminat, mai alea atunci când nu urmăm o dietă în acest sens sau poftele alimentare ne dau bătăi de cap. Cu siguranță ai început numeroase diete care au sfârșit drastic pentru tine, iar chiar dacă ai fost aproape să iei în considerare anumite sfaturi, ceva din interiorul tău te-a făcut să renunți. Corpul de invidiat nu se obține ușor,, așa că dacă îți dorești și tu să ai un abdomen plat odată cu venirea verii, trebuie să știi ce anume ar trebui să eviți în următoarea perioadă.

În ce constă dieta pentru grăsimea abdominală

Citește și: Slăbește Rapid și Cu Plăcere: 5 Trucuri Simple care Fac Diferența

Dieta pentru grăsimea abdominală
Dieta pentru grăsimea abdominală[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum reușește Adelina Pestrițu să se mențină în formă, deși mănâncă orice: „Asta e cel mai rău ce pot face.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Diverse părți ale corpului pot fi afectate de acumularea excesivă a grăsimii, dar zona abdomenului ridică probleme speciale, mai ales pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să-și etaleze corpul la piscină sau la plajă. Pentru a elimina grăsimea abdominală nu este suficient doar să ascundem acest lucru cu haine largi, ci este nevoie de mult efort și voință ca tu să recapeți forma pe care ai avut-o odată sau la care visezi de atâta timp.

Regimul alimentar și exercițiile fizice pot readuce această problemă considerabil, însă ai nevoie și de câteva trucuri pentru a elimina cu ușurință excesul de grăsime. Dieta pentru grăsimea abdominală include anumite alimente pe care ar trebui să le integrezi în alimentația ta, dar și anumite lucruri la care ar trebui să renunți pentru asta. Un lucru pe care nu îl știai în momentul în care adaugi fructe și legume în mesele tale, trebuie să ții cont de faptul ca acestea să fie consumate în stare crudă, naturale, simple sau ca ingrediente în salate, iar sucurile naturale sunt și ele, de asemenea,
utile.

Alimente care topesc grăsimea de pe burtă

Dieta pentru grăsimea abdominală
Dieta pentru grăsimea abdominală[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță nu știai că unele alimente din jurul tău te pot ajuta să scapi de grăsimea abdominală, iar pentru început vom începe cu apa cu lămâie consumată pe stomacul gol, deoarece este o modalitate excelentă de a arde grăsimi și de a-ți aplatiza domeniul. Datorită proprietăților detoxifiante ale lămâie care ajută la eliminarea deșeurilor din organism, aceasta va facilita digestia și arderea grăsimilor mult mai rapid.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci zeama unei lămâii cu un pahar de apă caldă și un praf de sare. Dacă vorbim despre alimente pe care le poți consuma și despre care nu știai că au proprietăți uimitoare asupra corpului tău, trebuie să știi că usturoiul crud este un prieten atunci când dorești să îți topești grăsimea de pe burtă. Chiar dacă gustul și mirosul nu sunt cele mai plăcute, nu strică să încerci un remediu natural, în locul anumitor medicamente pe care le ei după ureche.
Consumul zilnic de usturoi crud este un adjuvant excelent pentru dietă, deoarece acesta stimulează arderea mai rapidă a grăsimilor. Pare greu de crezut, însă dacă adaugi mai multe condimente în mâncărurile tale, acestea sunt un adaos excelent în orice cură de slăbire, stimulând pierderea în greutate. Dintre acestea se numără scorțișoară, ghimbirul și ardeiul Cayenne, toate aceste fiind active metabolismul și duc la reducerea nivelului de zahăr din sânge.
Dacă vorbim de fructe, atunci merele și bananele, consumate în fiecare zi ajută la arderea grăsimilor pentru a vă ajuta să aveți o talie subțire. Chiar dacă fructele de mare sunt o opțiune mai scumpă pentru a le include în dieta ta zilnică, puteți să încercați de trei ori pe săptămână să înlocuiți o masă de carne cu una de fructe de mare, benefice pentru sănătatea voastră.

Ce e interzis să mănânci dacă vrei să scapi de burtă

Dieta pentru grăsimea abdominală
Dieta pentru grăsimea abdominală[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum, că știi care sunt alimentele pe care le poți introduce în dieta ta de zi cu zi, trebuie să ai la cunoștință și ce anume ai putea să eviți dacă îți dorești abdomenul de invidiat. Berea, cartofi prăjiți și chipsurile, pâinea albă și biscuiții din făină albă, orezul, fulgii de porumb și amidonul de porumb, zahărul, prăjiturile și bomboanele, mezelurile sau alimentele procesate, toate acestea ar trebui, încet-încet, eliminate din preferințele voastre alimentare. În locul lor poți adăuga grăsimi sănătoase, iar produsele pe bază de ulei pot fi înlocuite cu uleiul de măsline, avocado, somon, nuci și semințe. Nici alimentele bogate în brânză, cum ar fi plăcintele cu brânză, pizza cu brânză, lasagna cu brânză  sau batoanele cu brânză nu sunt tocmai prietenele voastre atunci când doriți să scăpați de kilogramele în plus, mai ales de pe abdomen.

Ce sport să faci ca să scapi de burtă

Dieta pentru grăsimea abdominală
Dieta pentru grăsimea abdominală[Sursa foto: freepik]

Trebuie să depui și un mic efort fizic atunci când îți dorești să ai corpul de invidiat, iar dacă timpul nu își permite să mergi la sală sau să ai un program bine stabilit, poți să faci câteva exerciții chiar la tine acasă sau în aer liber, în timp ce te plimb prin parc sau în momentul în care îți amenajezi un colțișor al tău de liniște și recreere în propria casă. Săriturile cu coarda, săritura din genuflexiune, flotările, sprinturile, acestea sunt doar câteva exerciții pe care le poți face foarte ușor și care să te ajute în această călătorie spre corpul mult visat.  Abdomenele pot, de asemenea, lucra musculatura abdominală, iar bicicleta aeriană, care presupune culcarea pe spate, ridicarea genunchilor și simularea mișcării pedalelor unei biciclete te pot ajuta în această situație. În momentul în care îmbini alimentația cu sportul, mai ales cu exercițiile dedicate abdomenului, cu siguranță rezultatele tale vor fi vizibile din primele 30 de zile, iar atunci când vei vedea schimbările uimitoare din viața ta, nu vei mai vrea să renunți la acest mod de viață. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum să Slăbești Fără Diete Drastice: 7 Strategii pentru a Obține Rezultate Rapide și Durabile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies