Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea metabolismului este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani.
Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.
Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.
Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.
Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.
Ziua 1
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar
• – pranz: 2 oua fierte tari+ 400 g spanac+ 1 rosie
• – cina: 200 g friptura de vac+ 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 2
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar
• – pranz: 250 g sunca+ 1 cutie iaurt natural
• – cina: 200 g friptura de vaca+ 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 3
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar+ 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari+ 1 felie sunca+ 1 salata
• – cina: telina fiarta+ 1 rosie+ 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 4
• mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar+ 1 felie paine prajita
• pranz: 200 ml suc de portocale+ 1 cutie iaurt natural
• cina: 1 ou fiert tare+ 1 morcov ras+ 250 g branza de vaci
Ziua 5
• – mic-dejun: 1 morcov mare ras
• – pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie+ 1 lingurita unt
• – cina: 200 g friptura de vaca+ 1 telina rasa
Ziua 6
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar+ 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari+ 1 morcov mare ras
• – cina: 1/2 pui+ 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 7
• – mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar
• – pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
• – cina: 200 g cotlet de miel+ 1 mar
Ziua 8
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar
• – pranz: 2 oua fierte tari+ 400 g spanac+ 1 rosie
• – cina: 200 g friptura de vac+ 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 9
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar
• – pranz: 250 g sunca+ 1 cutie iaurt natural
• – cina: 250 g friptura de vaca+ 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 10
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar+ 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari+ 1 felie sunca+ 1 salata
• – cina: 1 telina fiarta+ 1 rosie+ 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 11
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar+ 1 felie paine prajita
• – pranz: 200 ml suc de portocale+ 1 cutie iaurt natural
• – cina: 1 ou fiert tare+ 1 morcov ras+ 250 g branza de vaci
Ziua 12
• – mic-dejun: 1 morcov mare ras
• – pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie+ 1 lingurita unt
• – cina: 250 g friptura de vaca+ 1 telina rasa
Ziua 13
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea+ 1 cub de zahar+ 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari+ 1 morcov mare ras
• – cina: 250 g pui+ 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Sursa: InfoSlabire.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro