Dieta „solduri si coapse”!

Dieta „solduri si coapse”!
Dieta „solduri si coapse”!

Pentru ca e vara si pentru ca te-ai saturat sa te ascunzi in spatele pantalonilor cu talie inalta si a rochiilor cu patru numere mai mari, Dieta „solduri-si-coapse” este ce ai nevoie!

Acest regim alimentar, sarac in grasimi, are un continut moderat de carbohidrati si proteine si are ca obiectiv, dupa cum spune si titlul, reducerea kilogramelor si grasimii din zona soldurilor si coapselor.

Ce mai astepti? Treci la treaba!

Istoricul dietei- Dieta completa solduri-si-coapse se bazeaza pe rationamentul conform caruia un program alimentar regulat da rezultate pentru ca previne tendinta de a manca necontrolat, ce isi are originea in curele exagerat de restrictive si tinerea unei evidente stricte a caloriilor.

Micul dejun este compus din cereale, fructe, carne slaba, peste sau carne de pasare, insotita de legume.

Pranzul poate fi alcatuit din fructe, sandvisuri, salate cu carne sau fructe de mare, supa sau legume (inclusiv cartofi daca se doreste).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

La cina se pot consuma fructe, legume, supa, carne slaba, peste sau carne de pasare, paste si serbet sau iaurt ca si desert.

Consumul zilnic recomandat este de 1 ½ cani de lapte degresat, cel putin 350 g de fructe, 170 g de proteine, 340 g de legume, 170 g de cereale, 140 g de iaurt degresat si cantati moderate de suc de fructe. Se consuma doar doua portii de carne rosie pe saptamana.

Un meniu tipic include carne slaba, carne de pasare, leguminoase, cantitati moderate de carbohidratu ce contin amidon si cantitati nelimitate de legume.

Desi dovezile stiintifice vin in sprijirul ideii ca este utila o dieta cu continut moderat de proteine si redus de grasimi pentru pierderea in greutate are termen lung, lipsesc datele care sa sustina afirmatia ca o dieta saraca in grasimi este orientata in mod special spre pierderea kilogramelor de pe solduri si coapse.

Argumente Pro si Contra- Cu o planificare si monitorizare atenta, acest tip de regim alimentar se poate dovedi echilibrat din punct de vedere nutritional, in ciuda faptului ca limiteaza consumul de nuci, seminte si anumite produse lactate.

Totusi, aceasta dieta poate avea un continut scazut de grasimi sanatoase.

Este potrivita pentru tine?- Aceasta dieta pare sa fie atragatoare pentru cei care au obosit sa numere calorii si sunt satui de problemele alimentare ce recomanda renuntarea la foarte multe alimente.

Se spune ca dieta completa solduri-si-coapse este utila pentru cei care simt adesea impulsul irezistibil de a manca. Toti cei care au dezlegari nutritionale ar trebui sa se adreseze unui nutritionist calificat (de exemplu, unui dietetician autorizat) sau unui medic, in loc sa se bazeze numai pe marturiile altora.

Disponibilitate- Toate alimentele incluse in aceasta dieta se gasesc in orice alimentara sau supermarket.
Schimbari in stilul de viata- Se recomanda practicarea exercitiilor fizice in mod regulat, ca parte a programului.

Alimente interzise:
•    Margarina
•    Smantana
•    Uleiul si prajelile
•    Pestele sau carnea grasa
•    Pielea de pasare
•    Branzeturile si ouale
•    Galbenusul de ou
•    Nucile
•    Semintele de floarea-soarelui
Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies