Dieta Volumetrics: slabeste sanatos fara sa te infometezi!

Dieta Volumetrics: slabeste sanatos fara sa te infometezi!
Dieta Volumetrics: slabeste sanatos fara sa te infometezi!

Dorinta cea mai mare a tuturor femeilor? Sa poata manca oricat, orice si la orice ora, fara sa puna vreun gram in plus! Ce-ai zice daca ti-as spune ca se poate?

Dieta Volumetrics, creata de Barbara Rolls, medic nutritionist, promite sa te scape de kilogramele in plus fara a te supune la restrictii pe care majoritatea dietelor ti le cer.

„Secretul” acestei diete este faptul ca te va face sa te simti satula in fiecare moment al zilei, punand frana poftelor tale de ciocolata, inghetata, caramele sau alti „aliati” ai colaceilor si celulitei.

Autoarea dietei afirma ca in general, senzatia de satietate nu este provocata de cantitatea de alimente pe care le consumi, ci de diversitatea acestora.

Asadar, trucul este sa stii sa alegi alimente bune, care te vor face sa te simti satula cu mai putine calorii.

De asemenea, Rolls sustine ca in anumite cazuri, dieta Volumetrics te va face sa mananci chiar mai mult decat in mod normal, ajutandu-te, in acelasi timp, sa scapi de kilogramele nedorite.

Atentie, insa, nu te astepta sa slabesti peste noapte! La urma urmei, ai „adunat” colaceii de-a lungul anilor, nu in timpul unei nopti odihnitoare.

Aceasta dieta este mai mult decat un regim strict. Este un plan pe termen lung, ce poate deveni foarte usor un stil de viata!

Alimente permise si interzise

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Volumetrics imparte mancarea in patru categorii:

•    Categoria intai include fructe (indiferent de sortiment), legume cu un continut caloric mic (broccoli, varza, morcovi, rosii, ciuperci, spanac, ceapa verde, rubarba, etc) si supe.

•    Categoria a doua include portii rezonabile de cereale (cum ar fi orezul brun sau pastele integrale), proteine slabe, legume si lactate cu un continut scazut de grasime.

•    A treia categorie include portii mici de mancaruri cum ar fi: produse de panificatie, deserturi, branzeturi si alimente cu un continut ridicat de grasime.

•    Cea de-a patra categorie include portii rare de mancaruri cu prajeli, bomboane, fursecuri, oleaginoase si grasimi.

In timpul dietei, vei manca trei mese fixe, doua gustari si un desert in fiecare zi!

Dieta Volumetrics se bazeaza, in general, pe mancaruri cu un continut mare de apa, cum sunt majoritatea fructelor si legumelor, deoarece te fac sa te simti satula fara sa fie nevoie sa consumi multe calorii. Si nu, consumul exclusiv de apa nu este recomandat, deoarece iti satisface setea, dar nu si foamea, ceea ce poate produce efecte negative pe termen lung.

Cat despre consumul de alcool, acesta este permis cu moderatie. Dar, tine minte, alcoolul este extrem de bogat in calorii si NU iti satisface foamea!

Dieta Volumetrics este o excelenta alegere daca vrei sa slabesti si sa-ti mentii silueta pe care ai obtinut-o. Daca vrei un regim soc, care te scapa de X kilograme in doua zile, dar nu te scapa de efectul „yo-yo” care apare imediat ce incepi sa mananci normal, nu iti recomad sa te apuci de Volumetrics.


Citeste continuarea pe: www.csid.ro




Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies