„Diete nu țin.” Cum a reușit Ana Lesko să își transforme alimentația și să obțină un corp tonifiat și plin de energie

„Diete nu țin.” Cum a reușit Ana Lesko să își transforme alimentația și să obțină un corp tonifiat și plin de energie
„Diete nu țin.” Cum a reușit Ana Lesko să își transforme alimentația și să obțină un corp tonifiat și plin de energie

Anna Lesko a explicat cum își gestionează silueta de invidiat la vârsta de 43 de ani. Ea nu ține dietă și urmează un regim alimentar propriu.

Artista a mărturisit cum reușește să își mențină o siluetă de invidiat la vârsta de 43 de ani. Ea a menționat că urmează doar o dietă de detoxifiere a ficatului, dar este foarte atentă la alimentele pe care le consumă. Vedeta a renunțat la multe alimente pentru a reușit să se mențină în formă.

Citește și: Cine este Codin Maticiuc. „Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani”

Cum reușește Anna Lesko s ă arate ca la 20 de ani

Anna Lesko are o dorință și o motivație permanentă de a arăta bine, de a fi sănătoasă, atât fizic, cât și psihic. Vedeta nu ține diete, are doar una singură, cea de detoxifiere a ficatului, cu miere și lămâie și este ca un fel de limonadă.

Artista nu crede în cure de slăbire, crede într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă.

În momentul în care i se face poftă de ceva, vedeta mănâncă, dar în cantități mici. Pe lângă aceste aspecte, ea nu mâncă dulciuri, iar acest lucru este foarte important pentru o siluetă de invidiat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Într-adevăr, am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre ADN, însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic.

Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an). Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă.
Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune”,
a spus Anna Lesko pentru Viva.

Cum reușește Ana Lesko să arate ca la 20 de ani
Cum reușește Ana Lesko să arate ca la 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

Ce alimente nu mănâncă niciodată Anna Lesko

Anna Lesko a mărturisit, de asemenea, că mănâncă multe legume, supe și pește, dar a refuzat cu fermitate pâinea și prăjiturile. Ea spune că secretul siluetei sale de invidiat este să mănânce cât mai sănătos posibil și să se țină de acest lucru pe termen lung.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a declarat Anna Lesko într-un interviu.

Cum reușește Ana Lesko să arate ca la 20 de ani
Cum reușește Ana Lesko să arate ca la 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rețeta Annei Lesko pentru cozonacul cu nucă și vișine. Care este secretul artistei



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce relații a avut Gina Pistol, înainte de a fi cu Smiley. Vedeta a fost împreună cu mai mulți bărbați celebri din România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies