Diete sanatoase. Bautura cu telina si ananas – reteta ideala pentru slabit

Diete sanatoase. Bautura cu telina si ananas – reteta ideala pentru slabit
Diete sanatoase. Bautura cu telina si ananas – reteta ideala pentru slabit

Băuturile hipocalorice câştigă tot mai mult teren în rândul metodelor eficiente care ajută la pierderea kilogramelor în exces, spun nutriţioniştii.

Acestea reprezintă o alternativă sănătoasă la dietele care, deşi promit rezultate spectaculoase, nu îşi dovedesc întotdeuna eficienţa.

Smoothie-urile pe bază de legume şi fructe sunt ideale atunci când vine vorba de slăbire. În plus, acestea cresc nivelul de energie şi stimulează eliminarea toxinelor.

Un loc de top în categoria băuturilor care stimulează metabolismul şi ajută la arderea grăsimilor este combinaţia dintre ţelină şi ananas. Aceste două ingrediente ies în evidenţă datorită proprietăţilor lor purifiante şi energizante şi a efectului antiinflamator şi de ardere a grăsimilor pe care îl produc.

Ananasul este sărac în calorii şi oferă senzaţie de saţietate pe termen lung.

Acest fruct conţine o enzimă digestivă numită bromelaină, care îmbunătăţeste digestia şi facilitează descompunerea aminoacizilor. În plus, fructul exotic conţine apă, vitamina C şi minerale esenţiale care susţin funcţionarea organelor excretoare, având ca rezultat eliminarea reziduurilor care împiedică pierderea în greutate.

Pe de altă parte, ţelina este o legumă ideală pentru orice tip de dietă. Aceasta oferă fitonutrienţi puternici care pot îmbunătăţi procesul digestiv. Din acest motiv, ea previne retenţia de toxine şi acumularea de grăsime la nivelul colonului.

Ingredientele băuturii care te ajută să slăbeşti sănătos:

.................

Citeşte mai departe reţeta băuturii cu ţelină şi ananas, pentru slăbit

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Trei zodii de barbati pe care ii joci pe degete. Poti sa faci ce vrei din ei

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies