Dietele divelor de alta data! Cum se mentineau in forma Marilyn Monroe si Audrey Hepburn

Dietele divelor de alta data! Cum se mentineau in forma Marilyn Monroe si Audrey Hepburn
Dietele divelor de alta data! Cum se mentineau in forma Marilyn Monroe si Audrey Hepburn

Definitia frumusetii s-a dat pentru prima data in perioada de aur a filmului, atunci cand icon-urile anilor '50 si '60 impuneau masurile perfecte ale sex-appealului.

Dieta Marylin Monroe

Micul dejun: Două ouă crude amestecate cu lapte călduţ. „Mă îndoiesc că vreun doctor poate recomanda un mic dejun mai nutritiv decât acesta unei fete aflate mereu pe fugă“, îşi justifica Marilyn alegerea.

Pranz şi cina: Actriţa sărea peste a doua masă a zilei, din cauza programului încărcat, însă recupera la cină. Şi recupera bine, cu o friptură la cuptor, de cele mai multe ori coaste de miel, sau cu ficat fript.

„În fiecare seară, mă opresc la magazin şi cumpăr o friptură, coaste de miel sau câteva bucăţi de ficat, pe care le pregătesc la cuptor. Pe lângă friptură mănânc, de obicei, patru sau cinci morcovi cruzi şi asta-i tot.“

Desert:
Îngheţată de fructe, aproape zilnic.

Dieta Audrey Hepburn



Micul dejun:
Fructe şi legume sau lapte cu cereale integrale.


Pranz şi cina: Unul dintre felurile de mâncare preferate ale lui Audrey erau pastele cu mult sos de roşii. Salatele de legume proaspete erau şi ele prezente în meniul divei. Câteodată, ea asocia această masă cu un pahar de vin, pe care-l prefera mai popularului Scotch.

Desert: Actriţa nu se dădea în vânt după gustările dulci, dar când simţea nevoia unui răsfăţ, alegea câteva pătrăţele de ciocolată neagră sau, şi mai rar, îngheţată de vanilie cu sirop de arţar.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii în septembrie 2024

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea. Ce a făcut artistul înainte de concert. “Am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies