Dietele pe care nu trebuie sa le urmezi niciodata! Uite ce urmari periculoase pot avea

Dietele pe care nu trebuie sa le urmezi niciodata! Uite ce urmari periculoase pot avea
Dietele pe care nu trebuie sa le urmezi niciodata! Uite ce urmari periculoase pot avea

Unele nu sunt practice iar altele sunt foarte periculoase pentru sanatate. Iata o lista cu dietele pe care trebuie sa le eviti.

Dieta cu mancare raw- orice expert in sanatate iti va spune ca legumele si fructele crude sunt sanatoase insa aceasta dieta interzice consumul alimentelor gatite sau procesate in orice fel. Desi gatitul reduce uneori nivelul nutrientilor din alimente, acesta distruge si bacteriile aferente.

Dietele alcaline- presupun renuntarea la carne, lactate, dulciuri, cafeina, alcool, mancare procesata si promoveaza consumul de fructe, legume, nuci si seminte.

Desi au si avantaje sau beneficii, trebuie sa stii ca aceste alimente interzise nu afecteaza in nici un fel pH-ul corpului tau. Concluzia este ca dietele alcaline sunt complicate si iti priveaza corpul si de alimente de care ai nevoie ca lactatele sau carnea.

Dieta dupa grupa de sange- se bazeaza pe conceptul ca alimentele pe care le consumi reactioneaza cu grupa ta de sange.

De exemplu cei cu grupa 0 trebuie sa manance legume si fructe insa trebuie sa evite lactatele. Cei cu grupa A trebuie sa aiba o dieta vegetariana iar cei cu B trebuie sa renunte la carnea de pui, porumb, cereale, rosii si alune. Nu exista nici o dovada stiintifica care sa sustina aceasta teorie.

Dieta varcolacului- adeptii acestei diete se hranesc dupa un calendar al lunii.

Pe scurt in zilele cu luna plina nu ai voie sa consumi decat apa si suc. Varianta extinsa a dietei cuprinde un plan alimentar in functie de fazele lunii. In realitate dieta  nu are nici o legatura cu afectele lunii asupra ta si dupa o zi in care nu ai mancat nimic, te poti trezi cu efecte adverse.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dieta cu prajituri- promite ca vei slabi in timp ce mananci doar prajiturele in timpul zilei, si o cina normala

seara. Aceasta dieta nu este tocmai sanatoasa si nu pentru ca prajiturele sunt pline de zahar (exista companii care vand produse speciale, adaptate acestui stil de viata) ci pentru ca organismul tau este privat de vitaminele si nutrientii de care are nevoie.

Dieta cu 5 muscaturi- poti sa mananci ce doresti insa ai voie sa iei doar cinci muscaturi sau inghitituri din preparatul respectiv la pranz si cinci la cina.

Dieta presupune renuntarea la prima masa a zilei.

Dieta cu limonada- presupune sa consumi cateva zile doar limonada, sirop de artar si ardei iute amestecat cu apa. Partea proasta este ca odata ce vei manca preparate solide, vei pune la loc kilogramele pierdute. In plus dieta are si efecte negative ca oboseala, ameteala, greata si deshidratarea.

Dieta cu mancare pentru bebelusi-  sustinatorii dietei recomanda inlocuirea micului dejun si a pranzului cu mancare de bebelusi.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dieta cu supa de varza- este cu siguranta una din cele mai vechi diete existente.

Cei care tin dieta consuma de doua sau trei ori pe zi doar aceasta supa, pentru o saptamana intreaga. Desi are rezultate, dieta este doar o solutie pe termen scurt.

Dieta cu somn- merge pe principiul “daca dormi, nu mananci”. Aceasta dieta extrema impinge oamenii sa foloseasca sedative pentru a dormi zile intregi. Acest lucru iti slabeste corpul si poate provoca deteriorarea muschilor din cauza lipsei miscarii. Expertii spun ca acesta dieta prezinta si pericol de moarte!

Sursa www.health.com



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies