Diferența dintre tester și parfum. Ce trebuie să știi despre testere și parfumurile standard!

diferenta dintre tester si parfum
Diferența dintre tester și parfum

Câteodată, putem confunda un parfum original, cu un tester. Însă știați care sunt diferențele principale între cele două?

Aflați din rândurile următoare, care sunt diferențele principale între un parfum original și un tester. În plus, descoperiți și care sunt diferențele dintre cele două, atunci când vine vorba despre autenticitate, ambalaj, dar și experiența olfactivă. 

 

1. Autenticitate:

Tester:  

Bineînțeles că există anumite diferențe notabile atunci când vine vorba despre un tester și un parfum original, iar în ceea ce privește testerul, ca autenticitate, se pare că pe cutia acestuia, ar trebui să fie precizat faptul că este un tester,

doar prin simplul fapt că se atașează cuvântul respectiv, astfel, persoanele care îl observă, să nu fie păcăliți de faptul că în fața lor este un parfum original, ci să afle direct de la sursă faptul că este un tester. 

Automat că acest tip de parfum este vândut mult mai ieftin în comparație cu varianta originală a sa, motivul fiind legat de faptul că producătorii nu investesc atât de mult în promovarea sa, de cele mai multe ori, fiind regăsit chiar și în diferite promoții, fi având un preț mai mic decât cel standard, fie fiind oferit chiar

gratis odată ce sunt achiziționate alte produse. Acest lucru are loc, din cauza faptului că deseori testerele sunt cele care rămân neachiziționate pe o durată mai lungă de timp, în stocuri fiind cantități destul de mari, iar producătorii utilizează diverse modalități, în principal scăzând prețul acestora, pentru a se asigura că se vor vinde și ele. 

Parfum Standard:  

Astfel, în ceea ce privește parfumul original, autenticitatea sa este de neegalat și de necontestat, acest aspect fiind unul 100% sigur.

Cu toate acestea, nici testerul nu este unul de contestat, dacă se va ține cont de faptul că pe acesta se va preciza faptul că este un tester, persoanele care îl observă să facă diferența mult mai ușor între cele două. 

Bineînțeles că în ceea ce privește prețul, se obișnuiește ca parfumul original să fie vândut mult mai scump, în comparație cu testerul, motivul fiind cel opus precizat anterior, tocmai că producătorii investesc bani frumoși în ceea ce înseamnă promovarea sa, pentru a se asigura că produsul se va vinde mult mai repede și va fi mult mai

apreciat. Astfel, parfumurile originale fiind rareori regăsite la promoții, iar chiar dacă se regăsesc, de cele mai multe ori sunt promoții care au legătură tot cu brandul lor, eventual tot cu același tip de parfum. 

Citește și: Parfumuri pentru femei peste 50 ani. Descoperă parfumurile ideale pentru femeile cu stil!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

parfum tester vs original
Diferența dintre tester și parfum[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile. Cuceresc inimile femeilor!

 

2. Ambalaj:

Tester:  

Diferența principală atunci când vine vorba despre un tester și un parfum original, constă de fapt în ambalaj, atât în ceea ce privește ambalajul exterior, cutia, dar și în ceea ce privește ambalajul interior, sticluța parfumului.

Astfel, bineînțeles că testele nu se vor achiziționa în cutia lor originală, așa cum este parfumul standard, dat fiind faptul că producătorii nu își doresc să investească nici în acest aspect, câteodată parfumurile fiind chiar și fără capac, de asemenea tot pentru ca aceștia să nu investească, în comparație cu parfumul original, exact așa cum se întâmplă și în ceea ce privește modalitatea de promovare a testerului. 

Cu alte cuvinte, un tester va veni întotdeauna într-o cutie mult mai ieftină, nu într-una de lux, fie cu capac, sau în unele cazuri, în funcție de brand, chiar și fără.

Testerul este regăsit deseori într-o cutie albă, poate chiar și nesigilată, dat fiind faptul că se regăsești deseori pe rafturile magazinelor de parfumuri, acolo unde toate persoanele care doresc să le încerce, pentru a afla ce miros are parfumul original, pot utiliza fără nicio problemă produsul, în ciuda faptului că și sticluța parfumului respectiv, unui tester, poate să arate diferit în comparație cu parfumul original. Astfel, scopul unui parfum tester, este în principal de a convinge clienții să fie achiziționat, atât el, cât și parfumul original. Prin urmare, principala diferență între cele două constă în designul existent, fie că este vorba despre sticluță sau despre cutia în care se află, conținutul parfumurilor fiind unul și același, în ciuda faptului că testerul va reprezenta întotdeauna o oportunitate de a cumpăra parfumul preferat, la un preț mult mai mic în comparație cu cel original. 

Parfum Standard:  

Atunci când vine vorba despre un parfum original, în comparație cu un tester, ambalajul său este unul de lux, de cele mai multe ori, sau chiar dacă nu este de lux, totuși este unul la care producătorii și-au dat interesul, având un ambalaj exterior, o cutie, care să atragă, în cazul în care clienții observă parfumul doar din cutie și nu văd sticluța lor, însă de asemenea și sticluța este una creată pe măsura parfumului, dar și pe atmosfera pe care acesta o oferă, dat fiind faptul că producătorii investesc bani frumoși în acest aspect, în comparație cu testerul. Cu alte cuvinte, parfumul original este frumos ambalat, cutia în care se află, este de asemenea înfășurată în folie de plastic, nefiind lăsată să fie neacoperită, fiind realizată astfel încât să atragă atenția clienților, în spate regăsindu-se o echipă întreagă de design, dar și de marketing, cutia fiind concepută în așa fel încât să prezinte produsul, parfumul original din interior, într-o lumină cât mai bună cu putință. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În ceea ce privește capacul, la un parfum original cu siguranță acesta va exista, nici nu există loc de îndoială în această privință, în comparație cu un tester, cutia fiind întotdeauna sigilată, aflându-se deseori în apropierea testerelor, din magazine, însă cu toate acestea, având un loc separat față de acestea sau în unele momente, testerul aflându-se în fața cutiilor și parfumurilor originale de pe un raft din magazin, clientul putând să miroasă testerul, iar ulterior să achiziționeze parfumul original, din cutia aflată chiar în spatele testerului. Cu alte cuvinte, nu parfumul original este cel testat în momentul în care putem observa în magazine sticluțele nesigilate având acces la ele mult mai ușor, ci testerele. 

parfumuri tester ro
Diferența dintre tester și parfum[Sursa foto: freepik]

 

3. Experiența Olfactivă:

Tester:  

În ceea ce privește un al treilea aspect diferit sau mai puțin diferit între cele două, un tester și un parfum original, poate să constea și în experiența olfactivă, mai exact în miros. Astfel, atunci când vine vorba despre un tester, oamenii pot avea impresia că acesta nu deține un parfum la fel de puternic ca cel original, însă în realitate, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. În compoziția testerului, se află exact același ulei esențial, exact ca în cel original, dat fiind faptul că în momentul în care achiziționați parfumul respectiv, veți achiziționa automat uleiul esențial pe care îl conține, aroma, notele și așa mai departe, în niciun caz sticla, sau cutia

Parfum Standard: 

Continuând comparația, parfumul original are exact același miros, compoziția notelor, dar și ingredientele regăsite și într-un tester, în ciuda faptului că există nenumărate persoane care pot considera faptul că mirosul unui parfum original este mult mai puternic în comparație cu un tester, aspect care nu este adevărat. În concluzie, atât parfumul original, cât și testerul, fiind unul și același, în ceea ce privește ingredientele, notele pe care le conțin, dar și compoziția lor, prin urmare mirosul este exact același, cu toate că, poate atât cutia, cât și sticluța în care se află, dar și prețul, fiind unele diferite de la un parfum la altul. 

cel mai bun site de parfumuri tester
Diferența dintre tester și parfum[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile. Cuceresc inimile femeilor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies