DIGI 24: Este cea mai proastă veste pentru români. Raed Arafat a făcut anunțul

DIGI 24: Este cea mai proastă veste pentru români. Raed Arafat a făcut anunțul
DIGI 24: Este cea mai proastă veste pentru români. Raed Arafat a făcut anunțul

Raed Arafat a declarat la Digi24 că este foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună în România.

"Dacă vorbim de starea de urgență e foarte posibil să ajungă să fie prelungită încă o lună. Poate această decizie va fi luată în cursul săptămânii viitoare, înainte să ajungem la data limită a stării de urgență", a spus Raed Arafat pentru Digi24.

Raed Arafat: „Va fi o perioadă continuă de combatere”

Raed Arafat s-a referit și la cât va dura perioada în care trebuie menținute măsurile pentru prevenirea infectărilor: "Starea critică, depinde – în unele țări a urcat și după, a început coborârea.

În altele s-a menținut. Nu cred că vom ieși din starea de combatere a virusului înainte de sfârșitul lunii mai. Va fi o perioadă continuă de combatere până să spunem că a trecut. Depinde cum va evalua situația."

Citeste si: Simona Trașcă, amanta maneliștilor? Un nume „greu” e pe listă. „Nici Dincă...”

Citeste si: Prognoza meteo 4-5 aprilie 2020. Vremea in weekend. Temperaturile scad iar

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Simona Halep și-a luat bagajele și....Decizie de ultim moment luată de campioană. „Sunt tristă!”

Prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României se va decide în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus, a anunțat vineri premierul Ludovic Orban.

Tot vineri, președintele Klaus Iohannis a spus că ne așteaptă o perioadă grea, până vom atinge vârful crizei, și a făcut apel la românii din diaspora să nu vină acasă de Paște.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat pe 16 martie decretul privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pentru 30 de zile.

Citeste si: O străbunică de 99 de ani s-a vindecat de virus. Ce aliment a mâncat zi de zi: "Probabil asta a ajutat-o"

Citeste si: Raed Arafat, o nouă estimare pentru România. Numărul de cazuri vor crește: "Decese, din păcate vor fi..."

Citeste si: București, la un pas de carantină. Decizia lui Arafat vizează mai multe orașe „Trebuie să schimbăm aplicarea regulilor...”

Citeste si: COVID-19 face prăpăd în România. Cazul viralizează la nivel mondial



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies