Dilek, alături de Taner

Dilek, alături de Taner
Dilek, alături de Taner

Astăzi, de la ora 20:00, în “Poveste din Anatolia”, fanii îndrăgitului serial difuzat la Kanal D îl vor regăsi pe Taner mai optimist ca oricând în ceea ce privește relația sa cu frumoasa Dilek.

Entuziasmat peste măsură pentru că Dilek a rămas în oraș, deoarece programul acesteia de lucru a suferit schimbări de ultim moment, chipesul tânăr profită de acest aspect pentru a petrece timp alături de femeia iubită.

Taner va avea parte de o surpriză atunci când reprezentanți ai unei renumite companii de avioane vor veni să verifice stadiul proiectului tânărului inginer. Mai mult, o demonstrație televizată, care va avea loc în județ, va stârni admirația și curiozitatea localnicilor.

Dilek se confruntă cu atitudinea reticentă a mamei sale, în ceea ce privește continuarea proiectului de lucru în orașul natal. În plus, mama frumoasei Dilek, de cum a aflat că aceasta a rupt logodna cu Serdar, îi cere fiicei sale să se întoarcă în Istanbul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dacă va reuși Taner să-și îndeplinească visul în legătură cu proiectul la care a lucrat alături de verii săi și ce anume o va determina pe Dilek să rămână, de fapt, în orașul natal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, urmarind un episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Plăcințele cu dovleac, rețeta bunicii Gherghina de pe TikTok! „Ce bine arată. Sunt o bunătate!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies