Dilek, părăsită de Taner

Dilek, părăsită de Taner
Dilek, părăsită de Taner

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “Poveste din Anatolia” vor fi martori, prin intermediul micului ecran, unor noi momente emoționante prin care vor trece personajele preferate ale îndrăgitei producții difuzate la Kanal D.

Taner și Dilek continuă să își ascundă sentimentele unul față de celălalt, deși amândoi se iubesc foarte mult, însă Veysel și Ramazan sunt cei care îl încurajează pe vărul lor să își “asculte” inima și să-i mărturisească trăirile femeii iubite. Totul culminează cu faptul că Dilek trebuie să se întoarcă în Istanbul, iar gândul că o va pierde din nou, pe femeia iubită, îl întristează peste măsură pe Taner. Pe de altă parte, mama tânărului dorește să își căsătorească fiul cu o fată din oraș dar Taner nici nu vrea să audă de această uniune.

Serdar nu acceptă despărțirea de logodnica sa și decide să se răzbune pe Taner, pe care-l consideră vinovat de despărțirea lor. Când Dilek decide că a venit momentul să-i mărturisească lui Taner tot ce simte pentru el, un eveniment neașteptat se va petrece, iar frumoasa fată va avea de suferit.

Ce întâmplare, în care va fi implicat Taner, o va face pe Dilek să sufere teribil, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal

D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

6 lucruri interesante mai puțin cunoscute despre șampanie

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies