Dilek, pusă în fața unei decizii dureroase

Dilek, pusă în fața unei decizii dureroase
Dilek, pusă în fața unei decizii dureroase

În această seară, de la ora 20:00, în “Poveste din Anatolia”, îndrăgitul serial difuzat la Kanal D, îi regăsim pe protagoniștii productiei aflați în fața unor decizii dificile.

Cu toate că Dilek și Taner, deopotrivă, își înfruntă mamele, atunci când acestea intervin în relația lor, ambii tineri se vor afla puși în a face alegeri dificile pentru viitor. Dacă Dilek a mărturisit cu toată convingerea că locul ei este acolo unde este Taner, iată că tânărul are remușcări în ceea ce privește viitorul femeii iubite, după ce Gulsum i-a spus acestuia că fiica ei face compromisuri pentru a rămâne lângă el.

Pe de altă parte, Suleyman, tatăl lui Serdar, vine în oraș pentru a avea o discuție cu Dilek, iar ceea ce îi va dezvălui bărbatul tinerei o va pune pe gânduri pe frumoasă fată. În urma discuției avute cu Suleyman, Dilek află că fericirea și viitorul lui Taner depind de ea și, cu durere în suflet, va fi nevoită să ia o decizie teribilă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Și Veysel trece prin momente dramatice, atunci când află că Cemile nu poate avea copii, din cauza unei boli avute în copilărie, și nu știe cum să îi spună acest lucru soției sale, știind cât de mult își dorește aceasta să devină mamă.

Ce condiție îi pune Suleyman lui Dilek, pentru a <salva> viitorul lui Taner, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.   



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

6 lucruri interesante mai puțin cunoscute despre șampanie

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies