Din 4 iulie, un nou serial turcesc va cuceri inimile românilor: “Aripi frânte” 

Din 4 iulie, un nou serial turcesc va cuceri inimile românilor: “Aripi frânte” 
Din 4 iulie, un nou serial turcesc va cuceri inimile românilor: “Aripi frânte” 

#Producția, o dramă de familie,  va fi difuzată trei zile pe săptămână, de luni până miercuri, de la ora 20:00

Vara aceasta, un nou serial turcesc îi va emoționa pe români: producția “Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar), care va începe pe  4 iulie  și va fi difuzată  de luni până miercuri, de la ora 20:00. O dramă de familie impresionantă, serialul “Aripi frânte” demonstrează că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole și bucuria de a trăi.

În centrul poveștii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân  într-o  sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. Singurul sprijin le este chiar mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană care este dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Devenită mamă de foarte tânără, Nefise încearcă din răsputeri să aibă grijă de copiii ei și să le fie alături atunci când au mai mare nevoie de ea. Cu toate acestea, vor trece împreună prin momente grele. Îi va ține uniți doar dragostea pe care și-o poartă reciproc și speranța într-un viitor mai bun.

Nu ratați, din 4 iulie, de la ora 20:00, “Aripi frânte”, o poveste de familie, în care se vor regăși foarte mulți telespectatori.

Serialul va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Odată cu difuzarea producției “Aripi frânte”, “Mă numesc Zuleyha” va putea fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies