Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00
Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

Celebrităţile invitate: sâmbăta aceasta, în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă; duminică, Shelly se va afla alături de concurenţi

 

Începând din acest weekend, show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.  Telespectatorii vor intra în continuare în  lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari sunt cele greşite.

Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental- o gimnastica a minţii, care duce la alt nivel concursul.   

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În weekendul acesta, sâmbătă, celebritatea invitată în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă,  canotoarea de aur a României şi presedinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar duminica, ii vine randul lui Shelly (Andrei Şelaru) să le fie alături concurenţilor. 

Nu pierdeţi, începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, spectacolul minţilor inteligente, la “Tu urmezi!”, un game show pentru întreaga familie, prezentat de Dan Negru, la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies